Πολιτικη & Οικονομια

Π. Μαρινάκης: Είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη έχει γίνει κόμμα «δορυφόρος» του Τσίπρα

«Έχει διολισθήσει στον δρόμο του λαϊκισμού και της ακραίας ρητορικής», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Π. Μαρινάκης: Είναι φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη έχει γίνει κόμμα «δορυφόρος» του Τσίπρα
© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει δορυφόρος του Τσίπρα, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τις δηλώσεις του βουλευτή Πάνα για συνεργασία με ΕΛΑΣ

«Λίγες ημέρες μετά την αποκαλυπτική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την οποία ο κ. Τσίπρας είχε αντιγράψει το 80% του προγράμματός τους, ήρθε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος κ. Απόστολος Πάνας με τις δηλώσεις του για να καλύψει το υπόλοιπο 20% που τους χωρίζει», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Σε συνέντευξή του στο κανάλι της Ναυτεμπορικής και στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το εάν το ΠΑΣΟΚ θα συνεργαζόταν με την ΕΛ.Α.Σ., ο κ. Πάνας ήταν απολύτως σαφής: ”Εγώ βλέπω ότι η ΕΛΑΣ είναι ένα κόμμα που κινείται στον άξονα της σοσιαλδημοκρατίας, τι να πούμε τώρα, να πούμε πράγματα τα οποία δεν έχουν ουσιαστική πολιτική βάση; ....που είναι το κακό;”», συνέχισε ο Παύλος Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε: «Δεν χρειαζόταν η δήλωση του κ. Πάνα για να διαπιστώσουν όλοι ότι το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη έχει διολισθήσει στον δρόμο του λαϊκισμού και της ακραίας ρητορικής.

Πρώτα υιοθέτησε τις θεωρίες συνωμοσίας των ξυλολίων και των χαμένων βαγονιών πάνω στη μεγάλη τραγωδία των Τεμπών, στη συνέχεια συνυπέγραψε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης με τις πιο ακραίες φωνές του Κοινοβουλίου και, το κυριότερο, εφαρμόζει κατά γράμμα τις συνταγές των λεφτόδεντρων.

Είναι, πλέον, φανερό ότι το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη έχει γίνει κόμμα ”δορυφόρος” του κ. Τσίπρα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY