- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Μπακογιάννη: Ο καθένας το κόμμα του - Ο Σαμαράς το δικό του, εμείς το δικό μας
Η νέα δήλωση - απάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη στον Αντώνη Σαμαρά
Σε νέες δηλώσεις για τον Αντώνη Σαμαρά προχώρησε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Mega η Ντόρα Μπακογιάννη. Η βουλεύτρια Χανίων της ΝΔ και πρώην υπουργός χαρακτήρισε «στρατηγικά σωστή» την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον πρώην πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε: «η Νέα Δημοκρατία είναι Νέα Δημοκρατία και το κόμμα του κυρίου Σαμαρά, όπως και να λέγεται, θα είναι απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».
«Έχουμε κάθε λόγο να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι η Νέα Δημοκρατία είναι Νέα Δημοκρατία και το κόμμα του κυρίου Σαμαρά, όπως και να λέγεται, θα είναι ένα κόμμα το οποίο θα είναι απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Και σε περίπτωση που είχε κάποιος αμφιβολία, ο κύριος Σαμαράς το επιβεβαίωσε με την παράγραφο την οποία μας είπε προχθές, στην οποία αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε η αντιπολίτευση συνολικά όλα τα τελευταία χρόνια. Σημειώνω απλώς, προς μεγάλη μου έκπληξη, ότι χρησιμοποίησε τρία τέσσερα επιχειρήματα της προηγούμενης τετραετίας, της αντιπολίτευσης, όπου στο μεταξύ ο ίδιος ο κύριος Σαμαράς είχε υποστηρίξει τη Νέα Δημοκρατία και ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και είχε δώσει ψήφο στην κυβέρνηση. Τέλος πάντων, αυτά γίνονται στην πολιτική, αλλά ο καθένας το κόμμα του. Ο κύριος Σαμαράς το δικό του, εμείς το δικό μας. Αυτή η παράταξη έχει επιβιώσει πολλών προβλημάτων και αναμφισβήτητα είναι ένα πρόβλημα αυτό. Θα επιβιώσουμε και τώρα», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης στον Παύλο Τσίμα η Ντόρα Μπακογιάννη.
Σχετικά με επισήμανση του δημοσιογράφου ότι φαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς να επηρεάζει στελέχη του κόμματος με τις πρόσφατες δηλώσεις για τα σχολικά βιβλία, τα φύλα και την αμφισβήτηση της ταυτότητας φύλου, η βουλεύτρια απάντησε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να ακολουθήσει το «λάθος του woke». Τόνισε δε ότι η αυτότητα του κόμματος παραμένει σταθερή, «με αυτή την ταυτότητα η Νέα Δημοκρατία κέρδισε δύο εκλογές και της ανέθεσε ο κόσμος να την κυβερνήσει».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Την επόμενη φορά να συγκρίνετε τι χώρα παραδώσατε το 2019 και πώς είναι η Ελλάδα σήμερα»
Η τετράδα ζυμαρικών κοστίζει περισσότερο από τέσσερα χωριστά πακέτα
Aναρχικοί εναντίον ακροαριστερών με φόντο την ανομία
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
«Η διαφορά μας είναι ότι και το τελευταίο ευρώ πήγαινε σε δημόσια ταμεία για να βγει η χώρα από την κρίση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Μας ενδιαφέρουν αυτοί που δεν πληρώνουν ή αυτοί που στερούνται για να είναι συνεπείς;
Με τους θύτες ή με τα θύματα;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.