- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Γεωργιάδης για Ανδρουλάκη: «Το κόμμα Τσίπρα έχει άμεσες επιπτώσεις» - Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής
Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής
Νέα κόντρα ανάμεσα σε Άδωνι Γεωργιάδη και ΠΑΣΟΚ, μετά από σχόλιο του υπουργού Υγείας για την επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
«Είναι προφανές ότι η έλευση του κόμματος του Τσίπρα στο πολιτικό σκηνικό άρχισε να έχει τις πρώτες άμεσες επιπτώσεις!», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης συνοδεύοντας την ανάρτησή του με φωτογραφία του Νίκου Ανδρουλάκη από την επίσκεψη στην Καισαριανή, κρατώντας κόκκινο γαρύφαλλο.
Είναι προφανές ότι η έλευση του κόμματος του @atsipras στο πολιτικό σκηνικό άρχισε να έχει τις πρώτες άμεσες επιπτώσεις! … pic.twitter.com/0DdiXlpnwf
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 1, 2026
Η ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τσουκαλά, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό για «εμμονή» με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. «Σπάει καθημερινά τα δικά του ρεκόρ γραφικότητας ο Υπουργός Υγείας με την εμμονή του με το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «έφτασε στο σημείο να προσβάλλει ακόμη και τον τόπο θυσίας των 200 Ελλήνων αγωνιστών που εκτελέστηκαν από τους ναζί. Επειδή έχουμε παρατηρήσει πως έχει ασθενή μνήμη, του υπενθυμίζουμε πως το ΠΑΣΟΚ όλα τα χρόνια που είναι Πρόεδρος ο Νίκος Ανδρουλάκης, καταθέτει στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Έχουμε προφανώς άλλη άποψη για την ελληνική ιστορία. Όταν εσείς δηλώνατε ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο και προωθούσατε το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη, το ΠΑΣΟΚ τιμούσε τους μεγάλους πατριωτικούς αγώνες που έδωσε ο ελληνικός λαός».
«Μήπως τελικά στόχος του κ. Γεωργιάδη είναι να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως πιο γραφικός πολιτικός; Ντροπή, αν σας έχει απομείνει», σχολιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε: «ο Πρωθυπουργός που είχε επαινέσει το Υπουργείο Πολιτισμού για την άμεση παρέμβαση του, ώστε να αποκτηθούν από το ελληνικό κράτος τα ντοκουμέντα της θυσίας των 200 Ελλήνων, περιμένουμε να αποδοκιμάσει δημόσια τον Υπουργό και Αντιπρόεδρο του κόμματος του για την απρέπειά του».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Κρύβεται πίσω από επιστημονικές εισηγήσεις για τον Ποινικό Κώδικα»
Ο πρωθυπουργός μίλησε στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)
«Ελάτε να ψηφίσετε τις διατάξεις που προστατεύουν τους πολίτες»
Το χρονοδιάγραμμα για τις πληρωμές ανά Ταμείο
Οι ανακοινώσεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν σχεδόν ίδιο πληθωρισμό για τα φτωχότερα και τα πλουσιότερα νοικοκυριά, αλλά διαφορετικές πηγές πίεσης και πολύ άνισα περιθώρια αντοχής
«Σήμερα παριστάνουν τους αντιφασίστες» σημειώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η ημερομηνία που έχουν κυκλώσει οι δικαιούχοι
Για τους δικαιούχους φοιτητές, το ετήσιο επίδομα έχει αυξηθεί στα 1.500 ευρώ
Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών, επιχειρήσεων και επαγγελματιών
Διαχειρίσιμοι οι αναδυόμενοι κίνδυνοι σύμφωνα με τον οίκο - Υψηλή κερδοφορία και ρευστότητα
«Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή συνέχιση των εργασιών», τόνισε ο υφυπουργός Μεταφορών
Τι ζήτησε ο πρόεδρος του Eurogroup από τα κράτη - μέλη
«Φωτιά» οι τιμές στα πράσινα τιμολόγια για τον Νοέμβριο
Είχε καταλάβει την έδρα μετά την παραίτηση Ζαμπάρα
«Ναι Αλέξη μου, όταν κυβερνούσες εσύ δεν υπήρχε καμία φθορά σε κανένα Νοσοκομείο»
Η ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Η ημερομηνία που πρέπει να προσέξετε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.