- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Γεωργιάδης σε Κωνσταντινόπουλο: «Η υποκρισία της Αριστεράς με τον Σάντσεθ έχει ξεπεράσει κάθε όριο»
Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι η Ισπανία «εξοπλίζει την Τουρκία»
Άδωνις Γεωργιάδης σε Κωνσταντινόπουλο: «Η υποκρισία της Αριστεράς με τον Σάντσεθ έχει ξεπεράσει κάθε όριο»
Τα...συγχαρητήριά του στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο εξέφρασε με ανάρτησή του ο υπουργός Υγείαςίας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το σχόλιο του τελευταίου για τη στάση της ισπανικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ, στον απόηχο των εξελίξεων στην κρίση με το Ιράν.
Ο κ. Γεωργιάδης επαίνεσε την τοποθέτηση του κ. Κωνσταντινόπουλου και άσκησε ταυτόχρονα κριτική σε όσους, όπως υποστήριξε, υπερασπίζονται την πολιτική του Ισπανού πρωθυπουργού. «Συγχαίρω τον @Odysseas_ για αυτή του την ανάρτηση. Η υποκρισία της Αριστεράς με τον Ισπανό ΠΘ έχει ξεπεράσει κάθε όριο» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην ανάρτησή του, ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι ο Πέδρο Σάντσεθ «εξοπλίζει την Τουρκία», επισημαίνοντας ότι πρόκειται για χώρα «που κατέχει ευρωπαϊκό έδαφος στην Κύπρο και απειλεί με πόλεμο άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ελλάδα», ενώ – όπως σημείωσε – την ίδια στιγμή εμφανίζεται ως υπερασπιστής της διεθνούς νομιμότητας.
Αφορμή για την παρέμβαση αποτέλεσε ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαφορετικά κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιμετωπίζουν την τρέχουσα διεθνή κρίση.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι κάθε χώρα έχει το δικαίωμα να αποφασίζει πώς θα διαχειριστεί τις εξελίξεις, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η Ισπανία, αν και αποτελεί μέλος του «σκληρού πυρήνα» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν αντιμετωπίζει άμεση απειλή από γειτονική χώρα, την ίδια στιγμή πωλεί όπλα στην Τουρκία.
Όπως ανέφερε, η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και διατηρεί υπό κατοχή, όπως σημείωσε, το 37% της Κύπρου, ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο, η Ισπανία δεν συμμετέχει με δυνάμεις στην υπεράσπιση ευρωπαϊκού εδάφους, σε αντίθεση με άλλες χώρες, όπως η Γαλλία.
Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς, ενότητα και σοβαρότητα προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δύσκολες διεθνείς συνθήκες. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η στάση αυτή δεν συνεπάγεται αποδοχή της καταπάτησης του διεθνούς δικαίου από οποιαδήποτε πλευρά.
«Εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, εξαιρετικά λεπτοί χειρισμοί για να παραμείνει η χώρα μας ασφαλής και δυνατή. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βήμα - βήμα πώς θα γίνει η αίτηση
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα αίτια πίσω από το αποτέλεσμα των ενδιάμεσων εκλογών
Στις 16 Μαΐου 2027 παραδίδεται το Flyover
Με αφορμή τον πακτωλό χρημάτων που έριξε ο δισεκατομμυριούχος στο Τέξας
Το μεγάλο δίλλημα είναι: Σταθερότητα ή Αλλαγή; Όταν αυτό απαντηθεί, τα πράγματα θα εξομαλυνθούν – αλλά δεν έχει εύκολη απάντηση.
Οι ευθύνες της αντιπολίτευσης για την κυριαρχία της ΝΔ βρίσκονται στην αδυναμία της να υποστηρίξει μια αξιόπιστη εναλλακτική.
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.