- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σαμαράς κατά Μητσοτάκη: Με διέγραψε άρον άρον - Έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε ένα υβρίδιο σημιτικού ΠΑΣΟΚ
«Ο κύριος Μητσοτάκης έχει πάντα δίκιο και όλοι εμείς οι άλλοι έχουμε άδικο»
Σαμαράς κατά Μητσοτάκη σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 που θα μεταδοθεί την Κυριακή 9 Νοεμβρίου: Με διέγραψε άρον άρον
Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς που έκανε λόγο για «διαφορά πολιτική και αξιακή».
Ο Αντώνης Σαμαράς στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 που θα μεταδοθεί την Κυριακή 9 Νοεμβρίου τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει «μετατρέψει τη Νέα Δημοκρατία σε ένα υβρίδιο σημιτικού ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα».
Συγκεκριμένα τόνισε πως «Είδα τον ίδιο τον πρωθυπουργό πρόσφατα να φεύγει από τη Βουλή σε συζήτηση αρχηγών λέγοντας ότι δεν είχε χρόνο να τους ακούσει όλους και να τους απαντήσει. Σε άλλη συζήτηση είπε απευθυνόμενος σε πρόεδρο κόμματος ''σταματήστε να γκαρίζετε''. Μιλάει συχνά για πατριώτες της φακής και του καναπέ. Αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας» .
Και συνέχισε ο πρώην πρωθυπουργός λέγοντας: «Ποιο γινάτι να έχει ο Σαμαράς έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη; Ποιος τον έκανε υπουργό; Ο Σαμαράς. Ποιος τον έκανε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο στο 6μηνο Τσίπρα Βαρουφάκη; Ο Σαμαράς. Ποιος τον στήριξε σταθερά για πρόεδρο της ΝΔ; Ο Σαμαράς. Ποιος έτρεχε σε όλη τη χώρα όλη αυτή την περίοδο; Ο Σαμαράς. Όχι για τον ίδιο, για την παράταξη. Λέτε μήπως έχω κάποιο γινάτι επειδή δεν με πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Σαμαράς δεν χωνεύει τον έναν ή τον άλλον ή τον Μητσοτάκη. Το πρόβλημα είναι ότι ο Μητσοτάκης δεν χωνεύει τη Δεξιά, την Κεντροδεξιά, ούτε και την Ιστορία ούτε και τη βάση της ΝΔ. Για αυτό την έχει μετατρέψει σε ένα υβρίδιο σημιτικού ΠΑΣΟΚ με μπλε χρώμα».
«Η διαφορά δεν είναι προσωπική αλλά πολιτική και αξιακή. Άλλοι φαίνεται ότι πάσχουν από εφιάλτες. Διέγραψε άρον άρον έναν πρωθυπουργό πριν καν κυκλοφορήσει η εφημερίδα που είχα δώσει τη συνέντευξη. Βιαζόταν αλλά για την κυρία Ferrari, τον κύριο Φραπέ, τον κύριο Χασάπη, τους πήρε εβδομάδες να αποφασίσουν τη δικιά τους διαγραφή. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της παράταξης που διαγράφηκε ένας πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος. Την πήρε την απόφαση υποτίθεται γιατί θίχτηκε λόγω Γεραπετρίτη. Στην πραγματικότητα βρήκε μία αφορμή για να μετατρέψει τη ΝΔ σε δικό του κόμμα. Για ποιες γέφυρες μιλάτε; Δεν είδα πουθενά καμία ειλικρινή παραδοχή λάθους. Ο κύριος Μητσοτάκης έχει πάντα δίκιο και όλοι εμείς οι άλλοι έχουμε άδικο» ανέφερε παράλληλα ο Αντώνης Σαμαράς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Αύξηση 15,1% στις εκταμιεύσεις – Επτά στα δέκα καταναλωτικά δάνεια μέσω e-banking και m-banking
Νομοσχέδιο για λιγότερη γραφειοκρατία, ταχύτερες διαδικασίες και λύσεις «καθημερινής τρέλας» στο Δημόσιο
Εκπτώσεις σε 35 χώρες, ταξίδια, πολιτισμό και online αγορές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.