- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Είναι σκευωρία, δεν έχω οικονομικά προβλήματα, λέει ο δημοσιογράφος για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή
«Ο τρόπος δράσης του δημοσιογράφου κρύβει εμπειρία»
Ο γνωστός δημοσιογράφος και πανελίστας υποστηρίζει ότι τα πράγματα έγιναν πολύ διαφορετικά από ό,τι κατήγγειλε η Ζέττα Μακρή
Αρνείται κάθε εμπλοκή σε οποιαδήποτε υπόθεση εκβιασμού ο γνωστός δημοσιογράφος που συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της Ζέττας Μακρή. Η πρώην υφυπουργός Παιδείας υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος την εκβιάζει ζητώντας της 15.000 ευρώ, ώστε να μην προχωρήσει στη δημοσιοποίηση συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε βάρος της, με στόχο να την πλήξει ηθικά και πολιτικά.
Ο κατηγορούμενος πάντως, υποστηρίζει πως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος που μέχρι προσφάτως εργαζόταν ως συνεργάτης γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής ενώ είναι ιδιοκτήτης ενημερωτικής ιστοσελίδας και ραδιοφωνικού σταθμού στον Βόλο, υποστηρίζει πως πρόκειται για σκευωρία.
«Να γιατί μου έδωσε τα χρήματα η Ζέττα Μακρή» - Όσα υποστηρίζει ο δημοσιογράφος
Συγκεκριμένα υποστήριξε πως τα χρήματα αυτά που του παρέδωσε η πολιτικός, την οποία γνωρίζει αρκετά χρόνια, αποτελούσαν μέρος πληρωμής για την προβολή των θέσεων της και των πολιτικών της δράσεων. Επιπλέον, υποστήριξε πως ουδέποτε υπήρξε θέμα εκβιασμού, μιας και ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ούτε έχει εμπλακεί ποτέ σε τέτοιου είδους σκάνδαλα.
Η σύλληψή του με προσημειώμενα χαρτονομίσματα
Η συνάντηση των δύο καθορίστηκε σε κεντρική καφετέρια του Βόλου. Εκεί όμως, ανάμεσα στους πελάτες, βρίσκονταν και αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι μόλις είδαν τον δημοσιογράφο να παραλαμβάνει τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, του πέρασαν χειροπέδες.
Ο δημοσιογράφος, του οποίου πρόσφατα η σύζυγος έφερε στον κόσμο το παιδί τους, τα έχασε, δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη, ανέφεραν αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση. Ο ίδιος μέχρι και αυτή τη στιγμή, αρνείται τα πάντα. Υποστηρίζει πως αδίκως κατηγορείται και πως πρόκειται για πολιτική σκευωρία με στόχο να πλήξουν το κύρος και την αξιοπρέπεια του. Θα παραμείνει και σήμερα στα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ. και αύριο, Δευτέρα, το πρωί θα μεταχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Βόλου με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Σε βάρος του, έχει σχηματισθεί δικογραφία για εκβίαση. Οι αστυνομικοί πάντως, συνεχίζουν να ερευνούν το παρελθόν του δημοσιογράφου καθώς θέλουν να διαπιστώσουν εάν έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά εκβιασμού πολιτικών προσώπων ή επιχειρηματιών.
«Ο τρόπος δράσης του δημοσιογράφου κρύβει εμπειρία»
Ο τρόπος δράσης, οι κουβέντες του αλλά και γενικότερα ο τρόπος που προσέγγισε τη Ζέττα Μακρή για να την εκβιάσει, δείχνουν - σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς - εμπειρία. Συνεπώς, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κάτι ανάλογο να έχει συμβεί κατά το παρελθόν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Πότε αναμένεται η πρώτη πληρωμή
Η νέα αύξηση θα εφαρμοστεί από την 1η Απριλίου
Το ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
Το μήνυμα της Αμερικανίδας πρέσβειρας για την 25η Μαρτίου
Το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης
«Η Ελλάδα προχωρά μπροστά παρά τις δυσκολίες»
«Χρόνια πολλά για τη μεγάλη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!»
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η χώρα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup
Στην εισήγησή του στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ
Στόχος είναι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς εξοπλισμού
«Ο κόσμος είναι οργισμένος και κάθε μέρα οργίζεται και περισσότερο με αυτά που βλέπει»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξηγεί γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Σύμφωνα με σχετική έκθεση της Κομισιόν
Μετά την παραίτηση Χαρίτση
Δεν παραιτείται από βουλευτής
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.