- CITY GUIDE
- PODCAST
-
28°
Ζέττα Μακρή: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τον γνωστό δημοσιογράφο
Ο κατηγορούμενος, το πρωί της Δευτέρας, αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Βόλου


Ζέττα Μακρή: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τον γνωστό δημοσιογράφο
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τη δράση του γνωστού δημοσιογράφου, ιδιοκτήτη ενημερωτικής ιστοσελίδας και ραδιοφώνου στο Βόλο, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία του εκβιασμού με θύμα την Ζέτα Μακρή. Η πρώην υπουργός κατήγγειλε στις αρχές πως την εκβίαζε ζητώντας της 15.000 ευρώ ώστε να μην γράφει αρνητικά σχόλια και κείμενα σε βάρος της. «Ήταν χρέος μου απέναντι στους έντιμους δημοσιογράφους και την οικογένεια μου» υποστήριξε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Μαγνησίας η κα. Μακρή η οποία παρέλαβε 5.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μόλις συναντήθηκε με τον δημοσιογράφου, που εμφανίζεται ως συνεργάτης μεσημεριανής τηλεοπτικής εκπομπής, σε καφετέρια του Βόλου και του παρέδωσε τα χρήματα, αστυνομικοί που ήταν παρόντες ως πελάτες, σηκώθηκαν και τον συνέλαβαν με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, του οποίου πρόσφατα η σύζυγος έφερε το παιδί τους στον κόσμο, εξετάζεται εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς. Το παρελθόν του έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών, καθώς κανείς δεν αποκλείει να έχει «δαγκώσει» και άλλους πολίτες, ιδιώτες, επιχειρηματίες, πολιτικά πρόσωπα της Μαγνησίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητηθεί η δημοσιοποίηση των στοιχείων του προκειμένου τυχόν άλλα θύματα του να έρθουν και να αποκαλύψουν τα όσα γνωρίζουν στις αρχές.
Ο κατηγορούμενος, το πρωί της Δευτέρας, αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Βόλου με τη δικογραφία που θα σχηματισθεί σε βάρος του με την κατηγορία της εκβίασης.
Μέχρι σήμερα, δεν είχε ακουστεί κάτι περίεργο για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, όμως η υπόθεση, σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Μαγνησίας, είναι δεμένη. Η μαρτυρία της Ζέτας Μακρή, σε συνδυασμό με στοιχεία που προέκυψαν από την προανάκριση είναι αρκετά και «δένουν» την υπόθεση, επιμένουν οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στον Βόλο και γενικότερα τη Μαγνησία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η «δραματοποίηση» της υπόθεσης Μουρτζούκου από μεριάς των εκπομπών έδινε ακόμη περισσότερη τροφή στον αδηφάγο τηλεοπτικό χρόνο
Τι να κάνουμε, έτσι είναι φτιαγμένος ο άνθρωπος
Απεγκλωβίστηκε νεκρή από το όχημά της - Πώς έγινε το δυστύχημα
Συναγερμός στο Λιμενικό μετά από καταγγελίες - Κατασχέθηκαν ψηφιακές συσκευές
Ο ρόλος του στην ένοπλη επίθεση με δύο τραυματίες
Τραγωδία στο λιμάνι Μανδρακίων - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Ποινή 16 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 20χρονο από τη Θεσσαλονίκη
Όψεις της πόλης, αναμνήσεις, πράγματα που συνέβησαν παλιά, και πράγματα που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας
Η διαφορετική εκτίμηση των δύο ψυχιάτρων
Η εξομολόγηση της Μαρίνας Καλογήρου, οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης και η ανύπαρκτη οχύρωσή μας απέναντι στους παιδοβιαστές
Πρώτη φορά ακούμε για κρυφό ζευγάρι στον εργασιακό χώρο; Ή μήπως το δισεκατομμύριο κάνει τη διαφορά;
Ο άνδρας συνελήφθη τρεις ώρες αργότερα
Ο ρόλος αστυνομικού στη Μύκονο και τα 3,8 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς
Λάμβανε ποσά για να επισπεύδει αιτήσεις - Έρευνα από Εσωτερικές Υποθέσεις
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών που ανέμεναν την άφιξη του συρμού
Η φωτογραφία στο κινητό της και το άλλοθι του φυσικού αυτουργού
Οι αρχές προχώρησαν σε συλλήψεις
Φραστική επίθεση, απειλές και απόλυση καταγγέλλει επώνυμα ο νεαρός
Οι λογαριασμοί της 25χρονης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενεργοποιήθηκαν ξανά μετά την προφυλάκισή της
Φέρεται ότι οι δράστες βιντεοσκόπησαν τον ξυλοδαρμό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.