- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
ΠΑΣΟΚ: Ο Ν. Ανδρουλάκης προαναγγέλλει τρεις παρεμβάσεις για να μπουν κανόνες στην αγορά και τις πολυεθνικές
Σε ομιλία του στο 6ο Διεθνές Συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης 6ο Διεθνές Συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας - Ο στόχος των τριών θεσμικών παρεμβάσεων που αναμένεται να παρουσιάσει
Από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο 6ο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει σήμερα Δευτέρα (5.5) το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας με τίτλο: "The world in a new synthesis", το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει την πρωτοβουλία του για ένα «συνεκτικό πλαίσιο θεσμικών παρεμβάσεων».
Το ΠΑΣΟΚ ρίχνεται στη μάχη της καθημερινότητας των πολιτών, προχωρώντας το επόμενο διάστημα σε τρεις βασικές παρεμβάσεις σχετικά με τις ενδοομιλικές συναλλαγές των πολυεθνικών -ξένων και ελληνικών, την αναδιάρθρωση, ενίσχυση και επέκταση των αρμοδιοτήτων της Επιτροπής Ανταγωνισμού και τη θέσπιση Ενιαίας Αρχής Καταναλωτών κατά τα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών χωρών, που - σύμφωνα με πηγές από τη Χαριλάου Τρικούπη - έχει ως στόχο το καταναλωτικό κίνημα να αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη.
Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν ότι με αυτές τις τρεις παρεμβάσεις θα είναι δυνατό να μπουν κανόνες στην αγορά και στις πολυεθνικές. Μάλιστα, τονίζουν ότι έτσι «θα μπουν θεσμικά εμπόδια στην αισχροκέρδεια. Μόνο έτσι ο ελληνικός λαός δεν θα πληρώνει με "καπέλο" το ίδιο προϊόν που άλλοι Ευρωπαίοι», υπογραμμίζουν τα ίδια στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ρίχνοντας παράλληλα τα πυρά τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Πριν 1 χρόνο ο κ. Μητσοτάκης υποσχόταν παρεμβάσεις στην Κομισιόν για το θέμα, που έμειναν όμως επιστολές προς την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν».
Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο 6ο Διεθνές Συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 σήμερα το πρωί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.