- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Επισήμως στο ΠΑΣΟΚ ο Πέτρος Παππάς – Συναντήθηκε με Ανδρουλάκη
Με 33 βουλευτές πλέον το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Και επίσημα στο ΠΑΣΟΚ ο Πέτρος Παππάς – Συνάντηση με Ανδρουλάκη
Με μια θερμή χειραψία μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Πέτρου Παππά επισφραγίστηκε η συμπόρευση του ανεξάρτητου βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ και εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.
«Έχουμε να δώσουμε μαζί αγώνες για την διεύρυνση της παράταξης, αλλά πάνω από όλα για την αναγκαία πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης και συμπλήρωσε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια κυβέρνηση αλαζονείας, αμετροέπειας που δε δείχνει κανένα σεβασμό στον ελληνικό λαό, γι’ αυτό πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις και να προχωρήσουμε μπροστά για να γίνει πράξη η πολιτική αλλαγή».
Ο Πέτρος Παππάς από την πλευρά του είπε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή η συμπόρευσή του με το ΠΑΣΟΚ. Ανέφερε ότι είναι η παράταξη που έφερε την εθνική συμφιλίωση, ίδρυσε το κράτος δικαίου, έφερε ισότητα δυο φύλων και επέτρεψε στους Έλληνες να ονειρευτούν ένα καλύτερο μέλλον.
Σημείωσε δε ότι το ΠΑΣΟΚ πορεύεται αναγεννημένο υπό την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη και είναι η μόνη σοβαρή, αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για την χώρα, δεσμεύτηκε να μεταφέρει το πρόγραμμα, τα οράματα του κόμματος στην Βόρεια Ελλάδα.
Ο Πέτρος Παππάς είναι ο δεύτερος ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την Ράνια Θρασκιά που εντάσσεται στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ που μετρά πλέον 33 βουλευτές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.