- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο δήμος Αθηναίων κάνει λόγο για «συνειδητή συκοφαντία» πίσω από την καταγγελία Μπακογιάννη
Η ανακοίνωση του δήμου
Δήμος Αθηναίων: Η απάντηση στην καταγγελία του Κώστα Μπακογιάννη για τη συμπεριφορά αντιδημάρχου
Την απάντησή του δίνει ο δήμος Αθηναίων στην καταγγελία του Κώστα Μπακογιάννη, σχετικά με τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Θωμά Γεωργιάδη κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο δήμος Αθηναίων κάνει λόγο για «συνειδητή συκοφαντία» και σημειώνεται ότι «ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του κατά του κ. Μπακογιάννη, για τη συκοφαντική δυσφήμισή του».
Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων
1. Δε ζήτησε συγνώμη από το Δημοτικό Συμβούλιο για το καταφανές ψεύδος που είπε σε μέσο πανελλαδικής εμβέλειας, ότι δήθεν σφραγίσαμε λάθος κατάστημα. Ζήτημα για το οποίο σήμερα ο Δήμος Αθηναίων δικαιώθηκε και στο δικαστήριο, στο οποίο είχε προσφύγει ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.
2. Επιχείρησε να συκοφαντήσει τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας, λέγοντας ότι αυτός δήθεν έδωσε εντολή να μη γίνουν έλεγχοι σε συγκεκριμένο κατάστημα. Πρόκειται για συνειδητή συκοφαντία γιατί γνώριζε ότι η σχετική απαράδεκτη εντολή – που έγινε με sms - δόθηκε από υπηρεσιακό στέλεχος, για το οποίο κινήθηκε αμέσως πειθαρχική διαδικασία και οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κανονικά. Άλλωστε το θέμα αυτό συζητήθηκε αναλυτικά σε μέσα ενημέρωσης την Παρασκευή και όφειλε να το γνωρίζει.
Είναι προφανές, ότι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά του κατά του κ. Μπακογιάννη, για τη συκοφαντική δυσφήμισή του.
Ο Κώστας Μπακογιάννης κατήγγειλε απειλές από τον αντιδήμαρχο
Η ανακοίνωση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χυδαία επίθεση από τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αστυνομίας και Δημοσίων Κοινοχρήστων Χώρων, Θωμά Γεωργιάδη δέχθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αθήνα Ψηλά, Κώστας Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Αν συνεχίσετε, θα γίνει της π@@@@@@@, είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος του κ. Δούκα.
Όλα αυτά συνέβησαν όταν ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε τα απανωτά λάθη και τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής.
1. Για τη σφράγιση του επίμαχου καταστήματος που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους και στην οποία ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει. Στη βιασύνη της Δημοτικής Αρχής για αυτοπροβολή, η απόφαση έκλεινε το λάθος κατάστημα, με τη λάθος άδεια λειτουργίας.
2. Για το μήνυμα προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας που μεταφέρει εντολή της δημοτικής αρχής να μη γίνονται έλεγχοι για παράνομη στάθμευση έξω από συγκεκριμένο κατάστημα.
3. Για την επιδεικτική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στο Πάρκο Λογγίνου, όπου ιδιώτης με τραπεζοκαθίσματα έχει καταλάβει όλο το δημόσιο χώρο και ταυτόχρονα έχει κάνει μόνιμες παρεμβάσεις στο χώρο πρασίνου.
Είναι προφανές ότι η αδιαφορία του Δημάρχου για την πόλη, οδηγεί τη Δημοτική Αρχή σε τεράστια λάθη που την κάνουν να χάνει την ψυχραιμία της.
Τέτοιες συμπεριφορές εντός αλλά και εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν τιμούν την Αθήνα. Αποτελούν ξεκάθαρη απειλή και παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Όπως δεν τιμά την Αθήνα και η σιγή του κ. Δούκα.
Η παράταξη Αθήνα Ψηλά, σεβόμενη τους θεσμούς, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, ζητά την άμεση παραίτηση του αντιδημάρχου, Θωμά Γεωργιάδη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα φορολογικά κίνητρα και η μετακόμιση του billionaire
Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι η διαδικασία του ελέγχου ήδη ξεκίνησει
Πώς αξιολογούνται τα προγράμματα Μητσοτάκη, EΛ.Α.Σ και Ανδρουλάκη
Στις 3,2 μονάδες πλησιάζει το ΠΑΣΟΚ τον Τσίπρα
Ο Εμανουέλ Μακρόν εγκαινίασε τη διεθνή διάσκεψη για το Διάστημα και κάλεσε πρώτο στο βήμα τον πρωθυπουργό
Τι είπε για φορολόγηση των πλουσίων, εξωτερική πολιτική και ΠΑΣΟΚ
Τι ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μετά τις αντιδράσεις
Όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η ισχύς των εξοπλισμών και ο κίνδυνος να χαθεί ο δρόμος του διαλόγου
Ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος τόνισε ότι στόχος είναι oι πολύ μεγάλες περιουσίες
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.