- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Αν συνεχίσετε, θα γίνει της π@@@@@@@»: Ο Μπακογιάννης καταγγέλλει απειλές αντιδημάρχου
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης του
Μπακογιάννης: Καταγγελία για βρισιές αντιδημάρχου του Χάρη Δούκα
Σε καταγγελία προχώρησε η παράταξη «Αθήνα Ψηλά» επικεφαλής της οποίας είναι ο Κώστας Μπακογιάννης, αναφορικά με τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου Θωμά Γεωργιάδη κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο αντιδήμαρχος αντέδρασε με υβριστική φρασεολογία ύστερα από την κριτική του κ. Μπακογιάννη για λάθη και παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής με αφορμή το σφράγισμα του καταστήματος στη Λ. Βουλιαγμένης, που σέρβιρε αλκοόλ σε μαθητές.
Η ανακοίνωση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χυδαία επίθεση από τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Αστυνομίας και Δημοσίων Κοινοχρήστων Χώρων, Θωμά Γεωργιάδη δέχθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αθήνα Ψηλά, Κώστας Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
«Αν συνεχίσετε, θα γίνει της π@@@@@@@, είπε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος του κ. Δούκα.
Όλα αυτά συνέβησαν όταν ο κ. Μπακογιάννης επισήμανε τα απανωτά λάθη και τις παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής.
1. Για τη σφράγιση του επίμαχου καταστήματος που σέρβιρε αλκοόλ σε ανήλικους και στην οποία ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει. Στη βιασύνη της Δημοτικής Αρχής για αυτοπροβολή, η απόφαση έκλεινε το λάθος κατάστημα, με τη λάθος άδεια λειτουργίας.
2. Για το μήνυμα προϊσταμένου της Δημοτικής Αστυνομίας που μεταφέρει εντολή της δημοτικής αρχής να μην γίνονται έλεγχοι για παράνομη στάθμευση έξω από συγκεκριμένο κατάστημα.
3. Για την επιδεικτική αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στο Πάρκο Λογγίνου, όπου ιδιώτης με τραπεζοκαθίσματα έχει καταλάβει όλο το δημόσιο χώρο και ταυτόχρονα έχει κάνει μόνιμες παρεμβάσεις στο χώρο πρασίνου.
Είναι προφανές ότι η αδιαφορία του Δημάρχου για την πόλη, οδηγεί τη Δημοτική Αρχή σε τεράστια λάθη που την κάνουν να χάνει την ψυχραιμία της.
Τέτοιες συμπεριφορές εντός αλλά και εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν τιμούν την Αθήνα. Αποτελούν ξεκάθαρη απειλή και παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Όπως δεν τιμά την Αθήνα και η σιγή του κ. Δούκα.
Η παράταξη Αθήνα Ψηλά, σεβόμενη τους θεσμούς, τις Αθηναίες και τους Αθηναίους, ζητά την άμεση παραίτηση του αντιδημάρχου, Θωμά Γεωργιάδη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή επίδοση της ελληνικής οικονομίας – Επενδύσεις +9%, μισθοί +6,6% και βελτίωση εμπορικού ισοζυγίου
Kαταβάλλονται 70 εκατ. ευρώ σε 73.000 δικαιούχους – Αναλυτικά όλα τα ποσά
Ανάρτηση του πρωθυπουργού για τη νέα ρύθμιση που θα ισχύσει από τις επόμενες εθνικές εκλογές
Κλιμάκωση ΗΠΑ - Ιράν και φόβοι για κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ ωθούν το Brent σε νέα άνοδο
Συντονισμένη επιχείρηση της ΔΙ.Μ.Ε.Α. και της ΕΛ.ΑΣ. σε Πάτρα, Κάτω Αχαΐα, Κόρινθο και Κατερίνη
Η υπουργός παρουσιάζει την ψηφιακή δράση που στοχεύει στην εκπαίδευση 10.000 ωφελούμενων
Ιστορικό ρεκόρ στην ασφαλιστική αγορά με παραγωγή άνω των 6 δισ. ευρώ και πρόστιμα 55 εκατ. ευρώ για τους παραβάτες
«Ανέδειξε τον πολιτισμό σε κεντρικό στοιχείο για την Ελλάδα της Αλλαγής» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Με αφορμή τη μεταφορά πυραύλων Patriot στην Κάρπαθο
Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
«Το μήνυμα των 200 της Καισαριανής ήταν ένα, η ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Όσα δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Για την Ελλάδα, ο πόλεμος αποτελεί ταυτόχρονα απειλή και ευκαιρία
Πώς η κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο, η στάση της κυβέρνησης και η μετατόπιση της κοινής γνώμης επαναφέρουν το δίλημμα της κυβερνησιμότητας στο επίκεντρο της πολιτικής σκηνής
«Δεν είχαμε ενημέρωση των Ισραηλινών και Αμερικανών για το Ιράν», συμπλήρωσε ο ΥΠΕΞ
Ιδιωτική δωρεά καλύπτει μηνιαία ενίσχυση για γιατρούς σε 47 νησιά έως 4.000 κατοίκους
«Δύσκολα θα υπάρξει αντίρρηση», ανέφερε σε συνέδριο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Λεμεσού
Τέσσερα F-16, ATR-72, CN-235 και UAV πέταξαν στο Αιγαίο – Αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.