- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Γιατί ο Παύλος Γερουλάνος δεν ζητά επανακαταμέτρηση ψήφων
Η συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου δύο μέρες μετά τον α΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ
Παύλος Γερουλάνος: Η συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον ΑΝΤ1 για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ
Για το εκλογικό αποτέλεσμα μετά τον πρώτο γύρο της Κυριακής για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αλλά και για το ότι δεν ζήτησε επανακαταμέτρηση των ψήφων μίλησε σήμερα ο Παύλος Γερουλάνος αε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Ο κ. Γερουλάνος, ο οποίος βγήκε τρίτος με ελάχιστη διαφορά από τον δεύτερο Χάρη Δούκα, είπε πως «σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει στεναχώρια, αλλά όταν πέφτεις σε τέτοιες μάχες, μπορεί να σε πάνε οπουδήποτε».
Σχετικά με το ενδεχόμενο επανακαταμέτρησης των ψήφων τόνισε ότι «δεν πιστεύω σε αυτές τις διαδικασίες, εκτός αν είναι κάτι εξόφθαλμο. Θα έκανε κακό στον κόμμα αν άνοιγε μια τέτοια διαδικασία για 1.000 ψήφους».
Ο κ. Γερουλάνος κλήθηκε να απαντήσει και στο αν τα όλα όσα συνέβησαν έκαναν κακό ή όχι στην παράταξη. «Δεν νομίζω από αυτά που έχω δει. Όλα έγιναν με ένα μάτι για το καλό του ΠΑΣΟΚ και με τη δυναμική ότι ψηφίζουμε για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και εν δυνάμει πρωθυπουργό. Γι’ αυτό και έκανα και κάλεσμα στον κόσμο, να προσέλθει στην κάλπη την Κυριακή».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επέμεινε στην αρχική δήλωση που έκανε το βράδυ της Κυριακής, ότι δηλαδή δεν θα υποστηρίξει κάποιον από τους δύο υποψήφιους, σημειώνοντας πως, «το πολιτικό σκηνικό έχει αλλάξει. Η εποχή που μπορούσε κάποιος να φέρει σε εκατοντάδες ψήφους, έχει περάσει». Άλλωστε τόνισε ότι, «είναι προσβλητικό να πεις σε κάποιον εγώ σε κατευθύνω εκεί».
Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Χάρη Δούκα ότι «θα στήριζε Γερουλάνο», είπε ότι, «με τιμά αυτό αλλά η δήλωσή μου είναι αυτή που είναι και την κάνω με τα δημοκρατικά μου αισθήματα. Δεν μπορείς να χειραγωγήσεις τον κόσμο που έρχεται να σε ψηφίσει».
«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται στο ΠΑΣΟΚ», είπε και αναφερόμενος στις σημερινές συναντήσεις που είχε με τους δύο υποψήφιους στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, είπε ότι, «κατέθεσα και στους δύο αυτά που έλεγα και προεκλογικά ότι, πρέπει το ΠΑΣΟΚ να γίνει πιο ανοιχτό τον κόσμο . Αν το ΠΑΣΟΚ δεν δείξει πως ανοίγει, θα μείνει στα ίδια», είπε και σχολίασε πως, και οι δύο υποψήφιοι συμφώνησαν στις προτάσεις του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.