Πολιτικη & Οικονομια

Νάντια Γιαννακοπούλου: Δεν ακούω τις δημοσκοπήσεις, ακούω τον κόσμο

Οι κάλπες κρύβουν εκπλήξεις, είπε η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νάντια Γιαννακοπούλου: Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, οι δημοσκοπήσεις και η επόμενη μέρα
Νάντια Γιαννακοπούλου: Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, οι δημοσκοπήσεις και η επόμενη μέρα © Menelaos Myrillas / SOOC

Νάντια Γιαννακοπούλου: Οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, οι δημοσκοπήσεις και η επόμενη μέρα

Για την εμπειρία της στην προεκλογική εκστρατεία μίλησε μεταξύ άλλων σήμερα η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου χαρακτηρίζοντάς την όπως είπε ως την «πιο συναρπαστική εμπειρία στην πολιτική μου πορεία, γιατί γύρισα όλη την Ελλάδα από άκρη σε άκρη».

Η κ. Γιαννακοπούλου τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (30.09) πως «αν αντιστοίχως, ο Ανδρουλάκης και το κόμμα λειτουργούσαν με αυτόν τον κόσμο, το ΠΑΣΟΚ θα είχε 20%», για να παρατηρήσει πως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, «έξι άνθρωποι γυρίσαμε και γυρίζουμε όλη την Ελλάδα, μεταφέραμε το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ, ακούσαμε τον κόσμο».

Η Γιαννακοπούλου για τις δημοσκοπήσεις και την κάλπη της Κυριακής

Η ίδια σχολίασε και τις δημοσκοπήσεις που δεν την δείχνουν ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, λέγοντας ότι «μια ζωή οι δημοσκοπήσεις σε όλες τις εσωκομματικές διαδικασίες πέφτουν εκκωφαντικά έξω. Δεν «ακούω» τις δημοσκοπήσεις, ακούω τον κόσμο. Οι κάλπες κρύβουν εκπλήξεις».

Η κ. Γιαννακοπούλου πρόσθεσε ακόμη ότι «εγώ είμαι ΠΑΣΟΚ, ΠΑΣΟΚ, αλλά βεβαίως και απευθυνόμαστε σε όλη την κοινωνία, μπορεί οποιοσδήποτε πολίτης να συμμετέχει. Αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το να έρθουν συντονισμένα και να εκλέξουν άλλο αρχηγό».

Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ

Για την επομένη των εσωκομματικών εκλογών τόνισε ότι, «είναι ξεκάθαρο ότι, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κινηθεί αυτόνομα, ως φορέας της κεντροαριστεράς που θα εκφράσει από το κέντρο της Αριστεράς έως τον ΣΥΡΙΖΑ». «Για ποιον λόγο πρέπει να είναι σε ένα δημοκρατικό κόμμα κάποιος σε διαγραφή αν εκφράζει την άποψή του. Όχι απλώς δεν έχω αμφισβητήσει τον Ανδρουλάκη, αλλά τον έχω στηρίξει με όλες τις δυνάμεις μέχρι τις ευρωεκλογές. Όταν έχεις τη μεγαλύτερη πολιτική αναδιάταξη -πάνω από 1 εκατ. έφυγαν από τη ΝΔ κι εσύ δεν παίρνεις τίποτα- υπάρχει πρόβλημα», είπε ερωτηθείσα αν θα διαγραφεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη σε περίπτωση επανεκλογής του.

«Μέχρι τις ευρωεκλογές έδωσα όλο μου τον εαυτό για στήριξη στον Ανδρουλάκη, μετά όμως, όταν δεν καταφέραμε να είμαστε δεύτερο κόμμα, εξέφρασα αυτό που όλοι σκεφτόμαστε και δεν λέγαμε».«Το δίλημμα είναι αν θα καταλάβουμε ότι δεν πάμε να αλλάξουμε τους ψηφοφόρους χωρίς να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι», είπε για την κάλπη της ερχόμενης Κυριακής.

«Δεν αντιλαμβάνομαι τον ρόλο μου ως τσομπάνης»

Απαντώντας τέλος στο ερώτημα ποιον θα στηρίξει αν δεν περάσει στον β’ γύρο είπε: «Δεν έχω βεντέτα ούτε τίποτα προσωπικό με τον κ.Ανδρουλάκη. Αν θα μπω στον δεύτερο γύρο θα μπω με την αντίληψη ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει ξεκάθαρες θέσεις. Με αυτόν που δεν θα βολεύεται στις χαμηλές πτήσεις και στα χαμηλά ποσοστά, όχι μια από τα ίδια». «Δεν αντιλαμβάνομαι τον ρόλο μου ως τσομπάνης, αντιλαμβάνομαι τους Έλληνες πολίτες ως σκεπτόμενα όντα», σημείωσε καταλήγοντας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4jdxt4sgwih)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγαπηδάκη: Η Πολιτεία πρέπει να φτάνει στις πιο απομακρυσμένες περιοχές - 180 ιατρικά κλιμάκια ΚΟΜΥ σε 35.000 πολίτες έως σήμερα
Αγαπηδάκη: Η Πολιτεία πρέπει να φτάνει στις πιο απομακρυσμένες περιοχές - 180 ιατρικά κλιμάκια ΚΟΜΥ σε 35.000 πολίτες έως σήμερα

«Ο δρόμος προς τη μακροζωία περνά μέσα από την πρόληψη, τις δομημένες επιστημονικές παρεμβάσεις, αλλά και τον τρόπο ζωής» - Η συζήτηση στο πλαίσιο του 11oυ Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Ελένη Βρεττού: Ο πραγματικός ανταγωνισμός είναι μεταξύ παραδοσιακών τραπεζών και νέων χρηματοπιστωτικών οργανισμών
Ελένη Βρεττού: Ο πραγματικός ανταγωνισμός είναι μεταξύ παραδοσιακών τραπεζών και νέων χρηματοπιστωτικών οργανισμών

Τις τελευταίες εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο και τη στρατηγική της τράπεζας συζήτησε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της CrediaBank, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY