- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άννα Διαμαντοπούλου από Ηράκλειο: «Εικόνες ΠΑΣΟΚ από τις καλές εποχές»
Ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Κρήτη η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Άννα Διαμαντοπούλου στο Ηράκλειο: «Εικόνες ΠΑΣΟΚ από τις καλές εποχές» - Ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Κρήτη η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση που θύμισε το ΠΑΣΟΚ άλλων εποχών ολοκλήρωσε την περιοδεία της στο Ηράκλειο της Κρήτης η υποψήφια Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου.
Στο κάλεσμα της Άννας Διαμαντοπούλου, ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Παρουσία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, βουλευτών, δημάρχων, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πλειάδας πολιτικών στελεχών και εκπροσώπων από όλους τους παραγωγικούς τομείς της οικονομίας, η Άννα Διαμαντοπούλου λίγες ώρες μετά την παρουσία της στο ντιμπέιτ, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν οι πολίτες του Ηρακλείου. "Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο , η Κρήτη είναι η πατρίδα της Δημοκρατικής Παράταξης. Όλοι μας το νιώθουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε εδώ, και σήμερα, με την ισχυρή σας παρουσία μου δίνετε ελπίδα, πως ναι, γίνεται να κάνουμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και κυβερνών!" είπε χαρακτηριστικά.
Άννα Διαμαντοπούλου: Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τον επόμενο Πρωθυπουργό
Ξεδιπλώνοντας τις πτυχές του οράματος της έδωσε έμφαση στις ανάγκες των νέων αλλά και στην αγωνία όλων για ένα καλύτερο αύριο . Με μια καθαρά ρεαλιστική προσέγγιση είπε " Οι νέοι άνθρωποι δεν ακούν με συμπάθεια τις αερολογίες και τις υπερβολές. Η πολιτική πρέπει κάθε μέρα να λύνει κι από κάποια προβλήματα, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση. Η σοσιαλδημοκρατία λέει ισχυρό κράτος, όχι μεγάλο κράτος. Λέει Κοινωνικό κράτος που αναδιανέμει δίκαια τον πλούτο που παράγεται". Και πρόσθεσε στο ίδιο ύφος "όταν οι αναμνήσεις γίνονται περισσότερες από τα όνειρα, το τέλος είναι κοντά. Να μιλήσουμε επιτέλους για τα νέα παιδιά, για το μέλλον. Σε αυτούς πρέπει να απευθυνθούμε, να τους εξηγήσουμε τι θα κάνουμε για αυτούς, αλλά να έχουμε και πρόγραμμα για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε τα λεγόμενα μας. έτσι θα τους πείσουμε να συμμετέχουν και να εμπιστευτούν και πάλι την πολιτική και τους θεσμούς."
Δίνοντας το πολιτικό της στίγμα και με δεδομένη την εμπειρία της από τα κρίσιμα πόστα που έχει υπηρετήσει τη χώρα, τόσο στο εσωτερικό όσο και ως Επίτροπος στην Ε.Ε., επικεντρώθηκε στην ανάγκη η χώρα μας να μπει σε μια πραγματική αναπτυξιακή τροχιά "δεν είναι δυνατόν να είναι η Ελλάδα τελευταία και δεύτερη από το τέλος σε όλους τους δείκτες. Πρέπει και πάλι η Ελλάδα να είναι μια Ελλάδα που παράγει, ώστε οι επιχειρήσεις να είναι ισχυρές και να μπορούν να δίνουν υψηλότερους μισθούς".
Ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Οκτωβρίου, η Άννα Διαμαντοπούλου έστειλε μήνυμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες υπογραμμίζοντας σε όλους τους τόνους ότι "αυτό το κύμα που δημιουργείται σιγά σιγά μας δείχνει ότι σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για τον επόμενο Πρωθυπουργό".
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε απάντηση των δηλώσεων του Έλληνα πρωθυπουργού
Παράλληλα θα υπάρξει και απαλλαγή από δημοτικά τέλη
Παράλληλα, απέρριψε κατηγορίες περί διάθεσης 2 δισ. ευρώ σε ιδιώτες μέσω voucher
Η Ευρώπη στέκεται στο πλευρό της Ουκρανίας από την αρχή του πολέμου, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ενεργειακή μετάβαση, επενδύσεις και γεωπολιτικοί κίνδυνοι στο επίκεντρο των συζητήσεων
Τι αναφέρει δημοσίευμα του Reuters
Παράλληλα, στάθηκε στις νέες επενδύσεις και συνεργασίες με αμερικανικούς ενεργειακούς κολοσσούς
«Ο δρόμος προς τη μακροζωία περνά μέσα από την πρόληψη, τις δομημένες επιστημονικές παρεμβάσεις, αλλά και τον τρόπο ζωής» - Η συζήτηση στο πλαίσιο του 11oυ Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Τις τελευταίες εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο και τη στρατηγική της τράπεζας συζήτησε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της CrediaBank, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Παραγωγικότητα, μισθοί και επενδύσεις στο επίκεντρο – Οι παρεμβάσεις στο Φόρουμ Δελφών
Tι δήλωσε ο επίτροπος για τον αποκλεισμό του Ορμούζ
Το νομικό και πολιτικό πλαίσιο πίσω από τη διαφαινόμενη διαμάχη Ελλάδας και Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Αναφορά έκανε και στη φράση «χεράτα», ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν είναι επίσημη ορολογία»
«Άθλια» χαρακτήρισε τη λογική του Νίκου Ανδρουλάκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Στο 11o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας
Ο πρώην δήμαρχος υποστήριξε ότι ο Χάρης Δούκας άφησε να κλιμακωθεί η ένταση
Έμφαση στην επιτάχυνση της διεύρυνσης - Κομβικός ο ρόλος της Ελλάδας στην επόμενη προεδρία
Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον κανονισμό που διέπει την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία καθώς και στην υπόθεση των υποκλοπών
Η ρητορική της «σκληρής γραμμής» απέναντι στην Τουρκία και τα όρια του ρεαλισμού στην ελληνική εξωτερική πολιτική
«Διάγουμε την τελευταία περίοδο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», δήλωσε ο βουλευτής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.