- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Παπανώτας: Αν δεν βρω αξιόπιστο υποψήφιο, θα κατέβω για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Θα εγκατέλειπε την τηλεόραση για την πολιτική;
Δημήτρης Παπανώτας: Οι νέες δηλώσεις για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Δημήτρης Παπανώτας αφήνει ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να στηρίξει και πάλι τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά υπό προϋποθέσεις.
«Είπα πως θα το σκεφτόμουν. Δεν έχω πρόβλημα να στηρίξω και τον Στέφανο εφόσον βγει η υποψηφιότητά του και η ρητορική του έχει έναν ενωτικό λόγο και με πείσει για τις προθέσεις του να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Εάν δεν βρω κάποιον αξιόπιστο υποψήφιο με τέτοιο ενωτικό λόγο τότε θα κατέβω και εγώ», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή Buongiorno του Mega.
Ο παρουσιαστής μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και όλα όσα του έχει πει: «Του έχω μιλήσει για την ανάγκη να μην υπάρχει μεγάλη προβολή της προσωπικής του ζωής. Όχι γιατί είναι ενοχλητική η δική του ζωή, αλλά γιατί δεν είθισται ένας επικεφαλής μιας πολιτικής παράταξης να εκτίθεται ως προς την επιλογή του την προσωπική, ως προς τα σπίτια του ή την περιουσία του. Του έχω εξηγήσει πως αυτό που έκανε δεν ήταν σωστό. Νομίζω το έχει καταλάβει και ο ίδιος και πια αρνείται να μιλήσει για τα θέματα της προσωπικής του ζωής».
Δημήτρης Παπανώτας: Δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω τη δουλειά μου
Επιπλέον, ρωτήθηκε και για το αν θα αποχωρήσει από την εκπομπή που συμμετέχει, προκειμένου να ασχοληθεί ενεργότερα με την πολιτική: «Τη δουλειά μου δεν σκοπεύω να την εγκαταλείψω όποια εξέλιξη και εάν υπάρχει και στο μέτρο του δυνατού θα φροντίσω να είναι παρών και στη δουλειά μου και εκεί που με χρειάζεται το κόμμα. Εξάλλου εγώ δεν έχω σκοπό ως επικεφαλής ενός κόμματος να είμαι συγκεντρωτικός. Αντιθέτως, έχω σκοπό να μοιράσω αρμοδιότητες σε όλα τα στελέχη και να τους βγάλω αυτούς μπροστά. Δεν χρειάζομαι και δόξα όπως καταλαβαίνεις, δεν θα δω κάμερα και θα την ερωτευτώ γιατί συμβαίνουν και αυτά».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ισχύ οι νέες φορολογικές κλίμακες στον ιδιωτικό τομέα - Ποιοι κερδίζουν περισσότερο
Παρά τις ελκυστικές τιμές, η αγοραστική κίνηση παραμένει «παγωμένη» - Οι έμποροι ζητούν αλλαγές στο πλαίσιο των προσφορών
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας και ακτιβιστής μιλάει στην Athens Voice
Ποια είναι η τελευταία μέρα προσφορών
«Πλημμυρισμένη η ανασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης
Στόχος η πλήρης αναβάθμιση με 100% τηλεδιοίκηση, σηματοδότηση και ETCS έως τον Αύγουστο του 2026
Η υπογραφή ενός νόμου είναι μια πράξη έγκρισης με πολιτικό βάρος
Πού παγώνουν οι άδειες Airbnb σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και γιατί η άδεια δεν ακολουθεί πλέον το ακίνητο
Σε πλήρη εξέλιξη η διαβούλευση με κοινωνικούς εταίρους - Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027
Το υπουργείο Οικονομικών επιστρατεύει ηλεκτρονικό δελτίο αποστολής, πελατολόγιο και ψηφιακή κάρτα εργασίας παντού
Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συνεχίζεται
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Νέα δομή για υιοθεσίες και ανακαίνιση Ξενώνα Βραχείας Φιλοξενίας παιδιών με αναπηρία
Η απάντηση της υπουργού Τουρισμού στα δημοσιεύματα
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τα αυθαίρετα
Οι απαντήσεις Φλωρίδη για τη διαδικασία
Η αντίληψη της εξουσίας ως συναδελφική αλληλεγγύη
Ο πρωθυπουργός μίλησε για ΗΠΑ–ΕΕ, Γροιλανδία, κοινή άμυνα και το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
Δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές
Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.