- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ακρίτα κατά Νοτοπούλου: Το bullying είναι βαριά λέξη - Η αιχμηρή της ανάρτηση
Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στην Κατερίνα Νοτοπούλου μετά τις καταγγελίες της βουλευτού Θεσσαλονίκης για bullying που δέχθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη.
Με αιχμηρή ανάρτησή της αλλά χωρίς να την κατονομάζει, η Έλενα Ακρίτα «η λέξη "μπουλινγκ" είναι βαριά. Ας τη χρησιμοποιούμε με φειδώ και ας μην τη μετατρέπουμε σε τσιχλόφουσκα του δημόσιου λόγου».
Αναφορικά, δε, προηγούμενες δηλώσεις της κυρίας Νοτοπούλου για συμπεριφορές που έχει δεχθεί, η Έλενα Ακρίτα συμπληρώνει πως «ακόμα πιο προσεχτικά πρέπει να είναι τα θύματα μισαναπηρισμού που έχουν υποστεί το αληθινό μπουλινγκ στο πετσί τους».
Όλη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα
Η λέξη «μπουλινγκ» είναι βαριά. Ας τη χρησιμοποιούμε με φειδώ και ας μην τη μετατρέπουμε σε τσιχλόφουσκα του δημόσιου λόγου. Ο εκφοβισμός έχει οδηγήσει ανθρώπους στην απόγνωση και, κάποιες φορές, στην αυτοκτονία. Ακόμα πιο προσεχτικά πρέπει να είναι τα θύματα μισαναπηρισμού που έχουν υποστεί το αληθινό μπουλινγκ στο πετσί τους.
Τι είχε πει η Κατερίνα Νοτοπούλου
Να θυμίσουμε πως σε ανάρτησή της στο facebook το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Νοτοπούλου έκανε λόγο για «χυδαίες επιθέσεις από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη με προσβολές εις βάρος της προσωπικότητας της και της πολιτικής της στάσης»
Αναλυτικά η ανάρτησή της
«Ακομα μια φορα δέχομαι χυδαίες επιθέσεις από επώνυμους και ανώνυμους υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη με προσβολές εις βάρος της προσωπικότητας και της πολιτικής μου στάσης.
Αυτή τη φορά ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από γενικόλογες και υποκριτικές καταδίκες των επιθέσεων αυτών, όπως έπραξε πριν μερικές ημέρες, όταν ανώνυμοι υποστηρικτές του στον βούρκο του Διαδικτύου, χυδαιολογούσαν με μίσος εις βάρος μου.
Αν είναι ο ιδιος εντολέας των επιθέσεων αυτών, μικρή σημασία έχει, καθώς είναι σίγουρα ο ιδιος που μπορεί, αν θέλει, να τις αποτρέψει.
Σε κάθε περίπτωση γνωρίζει καλά ότι όσα του καταλογίζω για τη συμπεριφορά του απέναντί μου είναι απολύτως αληθή.
Και από ότι διαπιστώνω, δεν ήμουν η μόνη που συμπεριφέρθηκε με απαράδεκτο τρόπο.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους όσους έσπευσαν αυτές τις ώρες να με στηρίξουν.
Οι επιθέσεις δεν με πτοούν. Ίσα ίσα με κάνουν πιο δυνατή να συνεχίσω να υπερασπίζομαι τις αξίες και τις ιδέες μου, να σέβομαι τη συλλογικότητα του κόμματός μας και να αγωνίζομαι με αξιοπρέπεια, δίπλα σε όσες και όσους με έχουν εμπιστευθεί και απέναντι στη στρατηγική της απαξίωσης του πολιτικού χώρου που ο κος Κασελάκης επιχειρεί, αφού απέτυχε παταγωδώς να εκπροσωπήσει».
Δείτε την ανάρτησή της
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περισσότερες από 200 συζητήσεις, 25 κλειστές συνεδριάσεις και έξι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή 1.200 ομιλητών
Το μόνιμο μέτρο που θα αφορά τους συνταξιούχους
Με αφορμή το ζήτημα των ιδιωτικών κλινικών
Η εκπρόσωπος της ΝΔ για Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, Λαζαρίδη και δημοσκοπήσεις - Έμφαση στη θεσμική αξιοπιστία
Μια καινοτόμα ψηφιακή διαδικασία αξιολόγησης σε θέματα καταπολέμησης των διακρίσεων
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.