- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Παναγιώτης Δουδωνής κλείνει την πόρτα του ΠΑΣΟΚ στον Ραγκούση
Mε αφορμή την πρόσφατη του δήλωση
Δουδωνής: Κλειστή η πόρτα του ΠΑΣΟΚ για τον Γιάννη Ραγκούση
Σφοδρή ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Δουδωνή, στη «συγγνώμη» που ζήτησε ο Γιάννης Ραγκούσης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προς τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με μια φράση του Στέφανου Κασσελάκη.
Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και με αφορμή τη συγγνώμη του κ. Ραγκούση προς τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ για τα λεγόμενα του κ. Κασσελάκη, ο Παναγιώτης Δουδωνής είπε: «ο κ. Ραγκούσης ζητάει συγγνώμη για λάθος λόγους. Εκεί που πήγε, αυτά θα άκουγε για το ΠΑΣΟΚ. Συγγνώμη θα έπρεπε να ζητάει από τους ψηφοφόρους, τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους άφησε, παρότι ήταν και γραμματέας και υποψήφιος πρόεδρος του ενιαίου φορέα που συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ και τους άφησε για να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ για μια βουλευτική θέση. Συγγνώμη ίσως θα έπρεπε να ζητάει και από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τώρα που είναι μια δύσκολη ώρα θέλει να τους αφήσει και αυτούς. Αν ονειρεύεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ τώρα που το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει καλά, πλανάται πλάνην οικτράν».
Για την πολιτική παρουσία του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ είπε: «Η χθεσινή εικόνα είναι μια ιδιαίτερα ελπιδοφόρα εικόνα. Από την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη κρατάω πολλά σημεία, κατ' αρχάς την παρουσίαση του οικονομικού και κοινωνικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, αλλά επίσης κρατάω στο πολιτικό επίπεδο το γεγονός ότι μίλησε για κυβερνών ΠΑΣΟΚ για την επόμενη κυβέρνηση και το γεγονός ότι επισήμανε το μήνυμα της ενότητας που δόθηκε με την παρουσία πολλών στελεχών και υποψηφίων προέδρων. Δόθηκε ένα πολύ ωραίο μήνυμα από όλους τους παρισταμένους».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρατείνεται για το 2026 η απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε ακίνητα περιοχών που επλήγησαν από καταστροφές
«Ώρα να σταθούμε δίπλα στην ενεργοβόρο βιομηχανία»
Ξεκίνησε η υποβολή των δηλώσεων και εκκαθαριστικά με μειώσεις φόρων - Ποιοι κερδίζουν από ΕΝΦΙΑ και τεκμήρια
Τι ισχύει για τις δωρεάν μετακινήσεις
«Οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι κοινωνική προτεραιότητα, που μπορεί να γίνει πράξη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούχοι α21 δεν θα πληρωθούν την πρώτη δόση
Ποιοι το δικαιούνται, πού γίνεται η αίτηση
Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιρανών στην Ελλάδα περιγράφει τη ζωή υπό το θεοκρατικό καθεστώς
Η κατάθεση στην εν εξελίξει δίκη του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ
Τι πρέπει να προσέξουν
«Δεν είναι πρόθεση μας να εμπλακούμε στον πόλεμο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών
Ποιοι άνεργοι το παίρνουν ολόκληρο
«Συμμετέχουμε στις "Ασπίδες" στην Ερυθρά Θάλασσα»
Πλεύρης: Εξετάζουμε το ενδεχόμενο απαγόρευσης της μπούργκας για ανήλικα στην Ελλάδα
Μέχρι πότε πρέπει να έχει πληρωθεί στον εργαζόμενο
Οι σύντροφοι κοροϊδεύουν τις θεούσες, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν σε πολλά.
Τρόποι πληρωμής, ποιοι δικαιούχοι κόβονται
«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Πότε εμφανίζονται τα χρήματα, όλες οι ημερομηνίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.