- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άννα Διαμαντοπούλου: Να δημιουργήσουμε «ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ»
Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση της υποψήφιας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την 50ή επέτειο του κόμματος
Άννα Διαμαντοπούλου: Η εκδήλωση της υποψήφιας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την 50ή επέτειο του κόμματος - Όσα είπε στην ομιλία της για το μέλλον και τη νέα γενιά
Εκδήλωση για την 3η Σεπτεμβρίου, η οποία είναι αφιερωμένη στη νέα γενιά, πραγματοποίησε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ η υποψήφια πρόεδρος επέλεξε να απευθυνθεί στις νεότερες γενιές, να περιγράψει το σχέδιο για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται, όπως είπε, η χώρα και να δεσμευτεί για τη δική της συμβολή σε αυτή την νέα προσπάθεια.
«Πάντα πίστευα πως αυτή η ημερομηνία αφορά περισσότερο το μέλλον και για αυτόν τον λόγο η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στη νέα γενιά» ανέφερε η ίδια στο μήνυμα της για την εκδήλωση.
Η κυρία Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε αρχικά στη διαδρομή του ΠΑΣΟΚ από την 3η του Σεπτέμβρη του 1974 μέχρι σήμερα, υπογράμμισε τα επιτεύγματα, αναγνώρισε τα λάθη, στάθηκε στην ανάγκη να είναι η σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία η «πυξίδα» και τόνισε ότι η δική της εμπειρία και στάση όλα αυτά τα χρόνια συνδέεται με την ανάληψη ευθύνης κάθε φορά.
Άννα Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά αφετηρία δυναμικής αντιπολίτευσης για το αύριο
«Ένας πολιτικός θα αλλάξει την Ελλάδα αν κατανοήσει ότι το συμφέρον του Έλληνα είναι μεγαλύτερο από το πολιτικό κόστος», υποστήριξε η πρώην Επίτροπος και υπουργός. Κάλεσε τους νέους να συμμετέχουν στα πολιτικά δρώμενα, να πετύχουν στην πράξη την ένωση των διαφορετικών γενιών και να κινηθούν βάσει της παραδοχής ότι «ναι μπορούμε, ναι γίνεται, ναι θα το κάνουμε, ναι θα τα καταφέρουμε».
Η κ. Διαμαντοπούλου άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «έχει εξελιχθεί σε ένα κλειστό σύστημα διακυβέρνησης στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα αλαζονικό σύστημα κι ασυνείδητο κάποιες φορές». Έχω και άγχος και πάθος όταν μιλώ σε νέους ανθρώπους», είπε και ανέλυσε το σχέδιό της με βάση τις αρχές και τις αξίες που θα δημιουργήσουν «ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ».
Με την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά αφετηρία δυναμικής αντιπολίτευσης για το αύριο και αποτελεσματικής κυβέρνησης για το μεθαύριο η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έκλεισε την ομιλία της.
Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία της κ. Άννας Διαμαντοπούλου:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.