Μπακογιάννης: «Ο κ. Δούκας λέει στις γυναίκες: αν κακοποιηθείτε τον Αύγουστο, αλλάξτε πόλη»
Για «ομολογία σοκ» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του - Τι καταλογίζει στον δήμαρχο Αθηναίων
Κώστας Μπακογιάννης: «Ομολογία σοκ: Ο κ. Δούκας λέει στις γυναίκες: αν κακοποιηθείτε τον Αύγουστο, αλλάξτε πόλη. Εμείς είμαστε κλειστά».
Νέο επεισόδιο στην κόντρα του Κώστα Μπακογιάννη με τον Χάρη Δούκα, με αφορμή την κατάσταση στις κοινωνικές δομές του δήμου Αθηναίων.
Με ανακοίνωσή του, ο Κώστας Μπακογιάννης χαρακτηρίζει «σοκαριστική» την παραδοχή του δημάρχου Αθηναίων για τον Ξενώνα Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών, ενώ κάνει λόγο για παιχνίδια εντυπώσεων στις πλάτες των ασθενέστερων.
Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη:
Σήμερα, ο δήμαρχος Αθηναίων αναγκάστηκε να παραδεχθεί και επίσημα ότι ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών είναι κλειστός. Αλλά για τον ίδιο είναι απλά μια Τρίτη απόγευμα.
Όχι κ. Δούκα, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών δεν πάει διακοπές. Λέτε στις γυναίκες της Αθήνας: "αν κακοποιηθείτε τον Αύγουστο, αλλάξτε πόλη. Εμείς είμαστε κλειστά".
Όχι κ. Δούκα, το Κέντρο για την καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας και Πολλαπλών Διακρίσεων δεν μετεξελίσσεται, όπως ψευδώς υποστηρίζετε. Κλείνει. Και η Δημοτική σας αρχή απολύει εξειδικευμένο προσωπικό.
Όχι κ. Δούκα, το Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων δεν αναβαθμίζεται, όπως επίσης ψευδώς αναφέρετε, αλλά καταρρέει, ενώ η πόλη γεμίζει ξανά αστέγους.
Βρήκατε έτοιμες δομές, βρήκατε εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις, βρήκατε έμπειρο προσωπικό, βρήκατε στρωμένο έδαφος για να κάνετε τη δουλειά σας.
Όπως βρήκατε έτοιμο το έργο της αναβάθμισης των Δημοτικών Ιατρείων και της δημιουργίας του Rainbow House, της Δομής προστασίας για άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ που δεν φτάνει που τα καθυστερείτε, έχετε και το θράσος να επικαλείστε ότι είναι δικά σας έργα.
Αυτό που δεν βρήκατε είναι το ενδιαφέρον, τη διάθεση και τον χρόνο να ασχοληθείτε.
Καλές οι ανακοινώσεις από την Κω, αλλά φτάνουν τα παιχνίδια εντυπώσεων στις πλάτες των ασθενέστερων.
Λυπούμαστε που σας αναγκάσαμε να διακόψετε τον προεκλογικό σας αγώνα για να ασχοληθείτε με την Αθήνα, αλλά σας καλούμε έστω και τώρα να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας πριν να είναι πολύ αργά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.