- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Μιλένα Αποστολάκη υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ
«Η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη» αναφέρει σε δήλωσή της
Η Μιλένα Αποστολάκη υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - Η δήλωσή της
Η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (1.7) την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Η Μιλένα Αποστολάκη ένα 24ωρο μετά την εισήγηση του Νίκου Ανδρουλάκη για πρόωρες εσωκομματικές εκλογές στις 6 και 13 Οκτωβρίου, έκανε γνωστό ότι θα είναι υποψήφια πρόεδρος. «Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού Και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με τη μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του», σημειώνει η βουλεύτρια του κόμματος σε δήλωσή της.
Σε άλλο σημείο της δήλωσή της η Μιλένα Αποστολάκη αναφέρει: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι αυτόν θα αγωνιστώ».
Η δήλωση της Μιλένας Αποστολάκη για την υποψηφιότητά της
Στις 6 Οκτωβρίου η δημοκρατική παράταξη θα βρεθεί στις κάλπες, προκειμένου να εκλεγεί νέα ηγεσία.
Αυτή η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.
Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, τη δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια.
Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν.
Στην πορεία προς τη νίκη απέναντι στη ΝΔ, χρειαζόμαστε ένα αναβαπτισμένο κόμμα με συλλογική λειτουργία, καθαρό πολιτικό μήνυμα, μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στη Βουλή που είναι το κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, επαφή με τους φορείς, τα συνδικάτα και τα κινήματα και άνοιγμα στους πολίτες του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου, ώστε να γεννηθεί ξανά ελπίδα και προσδοκία.
Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή.
Θέτω όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού Και καλώ τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική μας διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξη του.
ΠΑΣΟΚ: Τέσσερις πλέον οι υποψήφιοι για την ηγεσία
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Παύλος Γερουλάνος και ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσαν ήδη από εχθές Κυριακή (30.6) στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ότι θα είναι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος.
Τρεις εβδομάδες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα οι υποψηφιότητες και οι θέσεις των υποψηφίων προέδρων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο τελευταίο αντίο Μητσοτάκης και Καραμανλής
Τι απαντούν πηγές στα σενάρια για παράταση
«Βάλαμε μπροστά τις δημοσκοπήσεις και αφήσαμε μετά τα πρόσωπα και τις πολιτικές» δήλωσε η βουλεύτρια
Ποια Κυριακή το λιανεμπόριο θα είναι ανοιχτό
Πότε πληρώνεται, τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Φωτίζεις την ημέρα μου με την καλοσύνη, τη στοργή και το υπέροχο χαμόγελό σου», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη
Αύριο θα μεταβούν στην περιοχή δύο τριμελή κλιμάκια της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών
Από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα έχει αλλάξει σχεδόν όλο το πλαίσιο
Η κυριακάτικη ανασκόπηση του πρωθυπουργού με το πλέγμα των μεταρρυθμίσεων και κυβερνητικών παρεμβάσεων
Οι δύο εκθέσεις που στέλνουν θετικό μήνυμα στις αγορές
Χωρισμένη στα δύο η Κουμουνδούρου
Τι είπε στη δευτερολογία στην Κεντρική Επιτροπή για τις εσωκομματικές διαφωνίες και τον Παύλο Πολάκη
«Ο αγώνας συνεχίζεται, δεν τελείωσε»
Ο Σωκράτης Φάμελλος κατά τη δευτερολογία του, απέρριψε όλες τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στο συνέδριο
«Τρεις μήνες χωριζόμαστε δίνοντας διαπιστευτήρια ποιος αγαπάει τον Τσίπρα» - Πυρά κατά του Φάμελλου
Τι ζητούν από τον πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο και η θέση τους για το κόμμα Τσίπρα
Τι τελικά ισχύει με την αίτηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.