- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
ΣΥΡΙΖΑ: Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα - Ο Κασσελάκης αδειάζει Τζάκρη και δέχεται την πρόταση Χατζηδάκη
«Θα παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας σε όποιον κήπο μας ζητηθεί»
Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα ο Κασσελάκης αδειάζει Τζάκρη και αποδέχεται την πρόταση Χατζηδάκη
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης «άδειασε» τη Θεοδώρα Τζάκρη και δέχεται τελικά να γίνει η συζήτηση των προτάσεων του κόμματος, παρουσία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
Στ. Κασσελάκης: Θα παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας σε όποιον «κήπο» μας ζητηθεί
Νωρίτερα σήμερα η Θεοδώρα Τζάκρη σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αρνητικός στην πρόταση Χατζηδάκη για συζήτηση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του έδειξε να κάνει στροφή 180 μοιρών. «Οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή. Με ανοικτά μικρόφωνα. Ωστόσο, θα βρεθούμε να τις παρουσιάσουμε σε όποιον κήπο μας ζητηθεί» λέει.
Στην αρχή ήταν τα «λεφτόδεντρα», μετά ήρθε το ΓΛΚ να δικαιώσει την κοστολόγηση των προτάσεών μας για την ακρίβεια και το φορολογικό.
— Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 20, 2024
Τώρα τα νέα «δέντρα», αυτά της αποφυγής της συζήτησης, τα ποτίζει προσχηματικά ο κ. Τασούλας.
Οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των…
«Στην αρχή ήταν τα λεφτόδεντρα, μετά ήρθε το ΓΛΚ να δικαιώσει την κοστολόγηση των προτάσεών μας για την ακρίβεια και το φορολογικό. Τώρα τα νέα δέντρα, αυτά της αποφυγής της συζήτησης, τα ποτίζει προσχηματικά ο κ. Τασούλας.
Οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή. Με ανοικτά μικρόφωνα. Ωστόσο, θα βρεθούμε να τις παρουσιάσουμε σε όποιον κήπο μας ζητηθεί.
Καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την πρωτοφανή παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής και τη στρεψόδικη ερμηνεία του Συντάγματος από την κυβέρνηση και τον κ. Τασούλα.
Η συζήτηση των κηπουρών και των περικοκλάδων δε θα μειώσει την ακρίβεια. Μην κρύβεστε πίσω από άλλους κ. Μητσοτάκη. Φέρτε ΤΩΡΑ στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία».
Κωστής Χατζηδάκης: Νόμιζα ότι γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος
Νωρίτερα, τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη σχολίασε και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.
«Αρχικά νόμιζα ότι γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί να συζητήσουμε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το δημοσιονομικό κόστος των προτάσεων Κασσελάκη με στοιχεία και παρουσία εκπροσώπων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.
Το ξανασκέφτηκαν, κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και ξαναγύρισαν στην ασφάλεια των πολιτικών παραμυθιών. Διότι στη συζήτηση αυτή θα αποδεικνυόταν το μέγεθος του λαϊκισμού και των ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα αποδεικνυόταν ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία δεν είχαν κοστολογηθεί και εάν υπήρχε ποτέ η πιθανότητα να εφαρμοστούν θα οδηγούσαν την οικονομία στα βράχια. Δηλαδή, σε νέα επιτήρηση και μνημόνια.
Η συζήτηση στη Βουλή θα ήταν η ώρα της αλήθειας, αλλά όπου υπάρχει η αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ το βάζει στα πόδια».
Αρχικά νόμιζα ότι “γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος” και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί να συζητήσουμε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το δημοσιονομικό κόστος των προτάσεων Κασσελάκη με στοιχεία και παρουσία εκπροσώπων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Το ξανασκέφτηκαν, κατάλαβαν τι θα…
— Kostis Hatzidakis (@K_Hatzidakis) June 20, 2024
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το Μπαχρέιν ο πρωθυπουργός ανέδειξε τον ρόλο της Ελλάδας ως συνδετικού κρίκου μεταξύ Ευρώπης και χωρών του Κόλπου
«Τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές θυμηθήκατε ξαφνικά τη φοροδιαφυγή και τη νομιμότητα;»
Αυτοψία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών στον υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο
Η δήλωση της Υπουργού Πολιτισμού
«Σπουδαία στιγμή για το Πολεμικό μας Ναυτικό» - Πότε έρχονται οι επόμενες δύο
«Η κριτική μπορεί να είναι σκληρή. Πρέπει, όμως, να γλιτώσουμε από την ανθρωποφαγία», τόνισε η υπουργός
Οι άνεργοι ανήλθαν σε 359.609 άτομα, σημειώνοντας μείωση κατά 57.627 σε σχέση με πέρσι
Μετά την απόσυρση του άρθρου 23, το ΠΑΣΟΚ ζητά συνολική αλλαγή στο πλαίσιο για τα χρέη
Δείτε όλες τις επιδοτήσεις
Μαρκόπουλος: «Θα βάλουμε τα δύο πόδια των services σε ένα παπούτσι»
Περιοδεία στα Ιωάννινα πραγματοποιεί η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Οι ψυχολόγοι αποκτούν επιτέλους ενιαία θεσμική εκπροσώπηση
«Ένα κομμάτι της φρεγάτας έχει πάνω της ελληνικά χέρια και ελληνική ψυχή»
Μέχρι πότε οι αιτήσεις
«Μαζί με τη Γαλλία χτίζουμε τις αμυντικές δυνατότητες της ευρωπαϊκής μας οικογένειας» είπε ο Δένδιας
Πώς το πολιτικό λεξιλόγιο αποτυπώνει τις βαθιές μεταβολές της ελληνικής κοινωνίας
Τι πρέπει να προσέξουν οι παραγωγοί
Οι κανόνες επιβολής και είσπραξης του τέλους
«Το ΠΑΣΟΚ πραγματικά κάνει βήματα προς τα αριστερά και αυτό του πιστώνεται και δημοσκοπικά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.