Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα - Ο Κασσελάκης αδειάζει Τζάκρη και δέχεται την πρόταση Χατζηδάκη

«Θα παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας σε όποιον κήπο μας ζητηθεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα ο Κασσελάκης αδειάζει Τζάκρη και αποδέχεται την πρόταση Χατζηδάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης «άδειασε» τη Θεοδώρα Τζάκρη και δέχεται τελικά να γίνει η συζήτηση των προτάσεων του κόμματος, παρουσία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Στ. Κασσελάκης: Θα παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας σε όποιον «κήπο» μας ζητηθεί

Νωρίτερα σήμερα η Θεοδώρα Τζάκρη σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αρνητικός στην πρόταση Χατζηδάκη για συζήτηση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του έδειξε να κάνει στροφή 180 μοιρών. «Οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή. Με ανοικτά μικρόφωνα. Ωστόσο, θα βρεθούμε να τις παρουσιάσουμε σε όποιον κήπο μας ζητηθεί» λέει.

«Στην αρχή ήταν τα λεφτόδεντρα, μετά ήρθε το ΓΛΚ να δικαιώσει την κοστολόγηση των προτάσεών μας για την ακρίβεια και το φορολογικό. Τώρα τα νέα δέντρα, αυτά της αποφυγής της συζήτησης, τα ποτίζει προσχηματικά ο κ. Τασούλας.

Οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή. Με ανοικτά μικρόφωνα. Ωστόσο, θα βρεθούμε να τις παρουσιάσουμε σε όποιον κήπο μας ζητηθεί.

Καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την πρωτοφανή παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής και τη στρεψόδικη ερμηνεία του Συντάγματος από την κυβέρνηση και τον κ. Τασούλα.

Η συζήτηση των κηπουρών και των περικοκλάδων δε θα μειώσει την ακρίβεια. Μην κρύβεστε πίσω από άλλους κ. Μητσοτάκη. Φέρτε ΤΩΡΑ στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία».

Κωστής Χατζηδάκης: Νόμιζα ότι γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος

Νωρίτερα, τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη σχολίασε και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

«Αρχικά νόμιζα ότι γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί να συζητήσουμε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το δημοσιονομικό κόστος των προτάσεων Κασσελάκη με στοιχεία και παρουσία εκπροσώπων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Το ξανασκέφτηκαν, κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και ξαναγύρισαν στην ασφάλεια των πολιτικών παραμυθιών. Διότι στη συζήτηση αυτή θα αποδεικνυόταν το μέγεθος του λαϊκισμού και των ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα αποδεικνυόταν ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία δεν είχαν κοστολογηθεί και εάν υπήρχε ποτέ η πιθανότητα να εφαρμοστούν θα οδηγούσαν την οικονομία στα βράχια. Δηλαδή, σε νέα επιτήρηση και μνημόνια.

Η συζήτηση στη Βουλή θα ήταν η ώρα της αλήθειας, αλλά όπου υπάρχει η αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ το βάζει στα πόδια».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο
Η Άννα Διαμαντοπούλου και το προσκλητήριο

Το ανόητο σύνθημα «να φύγει ο Μητσοτάκης» να μετατραπεί σε προσκλητήριο για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου ευρωπαϊκού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος. Η Διαμαντοπούλου μπορεί. Οι ψηφοφόροι θέλουν;

Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών
Μητσοτάκης για Αθηναϊκή Ριβιέρα: Πολύ σημαντικό το αναπτυξιακό αποτύπωμα και όχι σε βάρος των τοπικών κοινωνιών

Ο πρωθυπουργός παρευρέθη στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου της Περιφέρειας Αττικής «Αθηναϊκή Ριβιέρα, Αστικός Περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.