- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άκης Σκέρτσος: Ακόμα και στο χαμηλότερο όριο της ΝΔ, υπάρχει μια ξεκάθαρη πολιτική νίκη
To σχόλιο του υπουργού Επικρατείας λίγο μετά την ανακοίνωση των exit poll
Ευρωεκλογές 2024: Το σχόλιο του Άκη Σκέρτσου μετά τα exit poll
Ένα πρώτο σχόλιο για τα αποτελέσματα των exit polls των Ευρωεκλογών έκανε ο Άκης Σκέρτσος, που ήταν καλεσμένος στην εκλογική βραδιά στο EΡΤΝews.
H Νέα Δημοκρατία προηγείται στα τελικά exit poll με ποσοστό 27%-31%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με ποσοστό 13,8%-17,2%, τόνισε πως πρόκειται για μια ξεκάθαρη πολιτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έναντι των πολιτικών αντιπάλων.
Ευρωεκλογές 2024: Το σχόλιο του Άκη Σκέρτσου
«Ένα πρώτο συμπέρασμα που βγάζω από το exit poll είναι ότι ακόμα και στο χαμηλότερο όριο της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει μια ξεκάθαρη πολιτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας έναντι των πολιτικών αντιπάλων. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη εκλογική νίκη σε διαδικασία ευρωεκλογών, ιστορικά. Θυμίζω ότι το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει καταγράψει κόμμα που έχει βγει πρώτο στις ευρωεκλογές ήταν κοντά στο 9%», ανέφερε.
Συμπλήρωσε πως: «Να πω απλά ότι μιλάμε για μια ξεκάθαρη νίκη, δηλαδή πολιτικό μήνυμα σε σχέση με τη σταθερότητα της χώρας, την πολιτική σταθερότητα, την πορεία στην οποία πρέπει να συνεχίσουμε να βαδίζουμε. Για ευρωπαϊκές συγκλίσεις, για μεταρρυθμίσεις.
Από κει και πέρα, είναι σαφές ότι επίσης υπάρχει ένα μήνυμα που πρέπει να εισπράξουμε. Δεν έχουμε πιάσει το ποσοστό με βάση τις εκτιμήσεις του 2019. Να περιμένουμε και τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι αυτό που προκύπτει είναι ότι οι πολίτες έχουν εμπιστοσύνη προς την κυβέρνηση, αλλά ζητούν και περισσότερα από την κυβέρνηση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα φορολογικά κίνητρα και η μετακόμιση του billionaire
Ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι η διαδικασία του ελέγχου ήδη ξεκίνησει
Πώς αξιολογούνται τα προγράμματα Μητσοτάκη, EΛ.Α.Σ και Ανδρουλάκη
Στις 3,2 μονάδες πλησιάζει το ΠΑΣΟΚ τον Τσίπρα
Ο Εμανουέλ Μακρόν εγκαινίασε τη διεθνή διάσκεψη για το Διάστημα και κάλεσε πρώτο στο βήμα τον πρωθυπουργό
Τι είπε για φορολόγηση των πλουσίων, εξωτερική πολιτική και ΠΑΣΟΚ
Τι ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μετά τις αντιδράσεις
Όσα τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η ισχύς των εξοπλισμών και ο κίνδυνος να χαθεί ο δρόμος του διαλόγου
Ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος τόνισε ότι στόχος είναι oι πολύ μεγάλες περιουσίες
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.