- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Στέφανος Κασσελάκης: Είναι καιρός ένα αουτσάιντερ να αλλάξει τη χώρα και να δώσει ελπίδες
Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Λαμία
Στέφανος Κασσελάκης: Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Λαμία
«Μας έχουν πει βδέλλες, ανθέλληνες, εθνική εξαίρεση, εισαγόμενους, ότι όλοι μαζί εδώ σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη και δεν ντρέπονται να το λένε αυτό, και σήμερα έχουμε αποκαλύψεις ότι μπορούσαν να είχαν σωθεί παιδιά, εάν όντως δεν υπήρχε εύφλεκτο υλικό» υπογράμμισε μεταξύ άλλων από τη Λαμία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σε ομιλία του στην πλ. Πάρκου.
Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών, αναρωτήθηκε «αν πρέπει ο λαός να είναι υπερήφανος με την κυβερνητική ασυδοσία», όπως είπε, ρίχνοντας τα βέλη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στέφανος Κασσελάκης: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ μπορεί να δώσει ελπίδα στους πολίτες
Ο κ, Κασσελάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για εξαπάτηση τόσο για την ακρίβεια, όσο και για τις τράπεζες.
«Διαλέξτε κύριε Μητσοτάκη με ποιον είστε, με τις τράπεζες ή με το λαό; υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης επαναλαμβάνοντας πως «μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ μπορεί να δώσει ελπίδα στους πολίτες». Ο ίδιος έκανε λόγο για «ένα ρεύμα που δημιουργείται στην κοινωνία» και ακόμη πως οι ευρωεκλογές έχουν ένα βαθύ πολιτικό μήνυμα για να «τελειώσει η αλαζονεία και η καραμέλα του 41%».
Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην κρίση στην Μέση Ανατολή και κάλεσε τον πρωθυπουργό να διαλέξει αν είναι «με τον παλαιστινιακό λαό ή με τη σφαγή του».
Απευθυνόμενος στους νέους υποστήριξε πως «η Ελλάδα έχει γίνει χώρα του Κρόνου που τρώει τα παιδιά της» συμπληρώνοντας πως «αυτό θα αλλάξει».
«Στέκομαι με ταπεινοφροσύνη απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα και η μόνη δύναμη που έχω είναι αυτή που μου δίνετε εσείς» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απευθυνόμενος στα στελέχη του κόμματος συμπληρώνοντας πως «είναι καιρός ένα αουτσάιντερ να αλλάξει τη χώρα και να δώσει ελπίδες στον ελληνικό λαό. Η ανατροπή είναι στα χέρια σας».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Ταμείο Ανάκαμψης και αναρωτήθηκε «πού πάνε τα λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης και του δημοσιονομικού μαξιλαριού;» για να συμπληρώσει πως «αξίζουμε καλύτερα και δεν θα μας πείσετε ότι είμαστε μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών. Τι είδους σταθερότητα υπάρχει όταν είμαστε δεύτεροι χειρότεροι στην ΕΕ σε αγοραστική δύναμη»;
Μιλώντας για την Δημόσια Υγεία δεσμεύτηκε ότι θα είναι ποιοτική και δωρεάν για όλους τους Έλληνες με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Στην Ευρώπη χρειαζόμαστε ένα ευρωομόλογο για σύγκλιση Βορρά και Νότου, μια Ευρώπη των λαών κι όχι της λιτότητας και με μια υπερήφανη εξωτερική πολιτική», υποσχέθηκε ο κ. Κασσελάκης.
Ο κ. Κασσελάκης έφτασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στη Λαμία από την Χαλκίδα όπου ήταν το απόγευμα ενώ κατά την άφιξή του έτυχε θερμής υποδοχής από τους συγκεντρωμένους, ενώ λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του έπεσαν και πυροτεχνήματα, τα οποία κοιτούσε χαμογελαστός ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.