Πολιτικη & Οικονομια

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Έχω αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ πολιτικά και ψυχικά

«Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί με ένα τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο», αναφέρει ο πρώην υπουργός της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Έχω αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ πολιτικά και ψυχικά
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Έχω αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ πολιτικά και ψυχικά © Glomex/Skai

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Έχω αποστασιοποιηθεί από τη Νέα Δημοκρατία - «Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί με ένα τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο», αναφέρει ο πρώην υπουργός της ΝΔ

Ο στρατηγικός αναλυτής & επικοινωνιολόγος του ΣΥΡΙΖΑ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» στον SKAI για το νέο κεφάλαιο στην πολιτική του σταδιοδρομία και τη συνεργασία του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως έχει «αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ τόσο πολιτικά όσο και ψυχικά» ενώ για τον πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως «πρώτη φορά ένας πολιτικός αρχηγός λειτουργεί αντισυμβατικά».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d14vtp2isrd5)

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Άρη Σπηλιωτόπουλου

«Έχω αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ τόσο πολιτικά όσο και ψυχικά,ο μεσαίος χώρος δε βρίσκεται στη ΝΔ με τη σημερινή της μορφή.

»Ο μεσαίος χώρος μετακινείται. Δεν κατανέμεται δίκαια και ισομερώς η ανάπτυξη. Ένα μεγάλο κομμάτι της μεσαίας τάξης διαρκώς φτωχοποιείται και ένα πολύ μικρό κομμάτι έχει πάει προς τα πάνω».

Για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Πρώτη φορά ένας πολιτικός αρχηγός λειτουργεί αντισυμβατικά και λέει με διαφανή τρόπο ότι αυτή είναι η ζωή μου. Δεν έχει να κρύψει τίποτα. Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί με ένα τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο» επισήμανε και υπογράμμισε ότι «η διαφάνεια ξενίζει.

«Ο κ. Κασσελάκης έχει ένα μεγάλο στοίχημα, σταδιακά να εκφράσει όλον τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο» υπογράμμισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Σχετικά με την φράση του κ. Κασσελάκη ότι «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά» ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει τοξικότητα» στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και ότι «έχουν παρερμηνευτεί σκοπίμως για να δημιουργηθεί μια τοξική επίθεση από την άλλη πλευρά».

«Το "σκοτώνει" είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τη λες για την αμέλεια ή και θετικά. Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε "αυτό το παγωτό σκοτώνει";» είπε χαρακτηριστικά.

Για τα Τέμπη: «Ο κ. Κασσελακης βάζει στην πολιτική συζήτηση κάτι που είναι πολιτικό αίτημα, ότι δεν μπορεί να διαιωνίζεται το καθεστώς ατιμωρησίας» εξήγησε ο κ. Σπηλωτόπουλος λέγοντας ότι ο κ. Κασσελακης εννοούσε με τη φράση αυτή τις «αμέλειες που δημιούργησαν την τραγωδία στα Τέμπη».

Για την υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη: «Σηματοδοτεί μια ανάγκη της ΝΔ εντελώς καιροσκοπική να κλείσει τις διαρροές προς την άκρα δεξιά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία
Διπλωματικοί «διάλογοι» και εθνική αλαλία

«Οι Έλληνες άκουσαν τρία διαφορετικά πράγματα από τρεις ηγέτες χωρών της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Εκείνο που δεν άκουσαν ήταν κάποια ουσιαστική απάντηση της χώρας μας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.