Πολιτικη & Οικονομια

Σοφία Μπεκατώρου για Παπανώτα: Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει

«Είμαι ήδη σε επικοινωνία με το κόμμα και περιμένω να τοποθετηθούν για το θέμα» είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου στο Φόρουμ των Δελφών
Φωτογραφία Αρχείου © (EUROKINISSI/ ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Δημήτρης Παπανώτας: Η απάντηση της Σοφίας Μπεκατώρου - «Είμαι ήδη σε επικοινωνία με το κόμμα και περιμένω να τοποθετηθούν για το θέμα» είπε η υποψήφια ευρωβουλευτής

Σάλος έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του δημοσιογράφου και υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπανώτα για την κακοποίηση των γυναίκων, με τη Σοφία Μπεκατώρου να ζητά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει τα απαιραίτητα μέτρα.

Η Σοφία Μπεκατώρου, η γυναίκα που με την εξομολόγησή της για τον βιασμό που είχε υποστεί ξεκίνησε το ελληνικό #metoo, δίνοντας τη δύναμη και σε άλλα θύματα να αποκαλύψουν τα όσα είχαν ζήσει, η οποία είναι επίσης υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε «Στον αέρα» των Παραπολιτικών να σχολιάσει τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα.

Η Σοφία Μπεκατώρου στην Νίκη Λυμπεράκη "Στον αέρα" 18-04-24

Μπεκατώρου για Παπανώτα: «Απαρχαιωμένες και προσωπικές οι απόψεις»

«Σύμφωνα με έρευνες, 238.476 γυναίκες στην Ελλάδα κακοποιούνται σωματικά ή σεξουαλικά από τον σύντροφό τους/σύζυγό τους κάθε χρόνο.

»Αυτό σημαίνει ότι 653 γυναίκες πέφτουν θύματα κακοποίησης κάθε μέρα, τόνισε. Ελπίζω ότι θα φροντίσει το ίδιο το κόμμα να σταθεί όπως πρέπει.

»Περιμένω να κάνει και αυτό την κίνησή του, διότι πράγματι δεν μπορούμε να λέμε ότι φέρνουμε ανθρώπους με νέες ιδέες και οι άνθρωποι που έρχονται όχι μόνο έχουν απαρχαιωμένες, αλλά είναι και οι προσωπικές τους απόψεις», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα αν θα πάρει κάποια πρωτοβουλία για το θέμα Παπανώτα, η Σοφία Μπεκατώρου ανέφερε ότι «είμαι ήδη σε επικοινωνία με τα συλλογικά όργανα του κόμματος και περιμένω μια απάντηση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ