Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης σε Βελόπουλο: «Παρακαλούσες τον Σαμαρά να έρθεις στη ΝΔ»

Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργιάδης για απογευματινά χειρουργεία: Θα συμμετέχουν και ασφαλιστικές εταιρείες
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Βουλή: Καβγάς Γεωργιάδη – Βελόπουλου: «Παρακαλούσες τον Σαμαρά να έρθεις στη ΝΔ» - «Είσαι γλείφτης»

Προσωπικές επιθέσεις και αντεγκλήσεις αντάλλαξαν Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος εντός της Ολομέλειας της Βουλής

Η αντιπαράθεση των δύο ξεκίνησε με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μεταξύ άλλων, άφησε αιχμές και υποστήριξε, πως εκείνος καθώς και οι βουλευτές του είναι αποκλεισμένοι από τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι είχε «πρεμούρα» να υπερασπιστεί τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού. «Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο ό,τι ώρα θες ε; Θράσος ρε μεγάλε πραγματικά! Πόσο θράσος μπορεί να έχεις».

Γεωργιάδης: Παρακαλούσες τον Σαμαρά να κατέβεις ευρωβουλευτής

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «αφού ήθελες να το κάνεις προσωπικό, να είσαι έτοιμος να το ακούσεις. Αν αρχίσω να αναφέρω δηλώσεις κατά της ΝΔ πριν το 2014 θα βρω χίλιες», τόνισε και πρόσθεσε σε υψηλό τόνο «ποιος ξέρει καλύτερα από εμένα πόσο παρακαλούσες τον Σαμαρά το 2014 να κατέβεις ευρωβουλευτής; Να ξέρει ο λαός ότι δεν είσαι στη Νέα Δημοκρατία επειδή σε έκοψε ο Σαμαράς. Το σόου το έκανες για να κοροϊδέψεις τον κόσμο. Εμένα δεν μπορείς να με κοροϊδεύεις, αμφιβάλω αν είχες φίλο στο τρένο, μάλλον ψέμα και αυτό. Σε μένα θα μιλάς με σεβασμό, γιατί σε ξέρω καλά καλά, άρα θα είσαι προσεκτικός. Παρακαλούσες και σε κόψανε και σου έκατσε να γίνεις τώρα αρχηγός».

Βελόπουλος: Κουβαλητής του συστήματος

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, αποκάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη «κουβαλητή του συστήματος», ενώ ισχυρίστηκε ότι αρνήθηκε να κατέβει τότε με τον Αντώνη Σαμαρά λόγω ΑΟΖ. «Εμένα δεν θα μου κουνάς το δάχτυλο, γιατί όταν σε φτύνουν νομίζεις ότι βρέχει. Ο άνθρωπος που παρακαλάει για να γίνει βουλευτής, δείχνει εμένα. Η Νέα Δημοκρατία είναι η ντροπή της δεξιάς. Αυτός είσαι συκοφάντης και γλείφτης του συστήματος».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ