Πολιτικη & Οικονομια

Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κακουλάκης - Οι αιχμές κατά Κασσελάκη

Ήταν μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας και είχε διατελέσει πρόεδρος του ΟΣΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Γιώργος Κακουλάκης παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ
O Γιώργος Κακουλάκης παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ©EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Γιώργος Κακουλάκης, μελος της Επιτροπής Δεοντολογίας - Οι αιχμές κατά Κασσελάκη

Την παραίτηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε, κατά πληροφορίες, το μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος, Γιώργος Κακουλάκης.

Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κακουλάκης με αιχμές κατά Κασσελάκη

Σε επιστολή του στους γραμματείς του κόμματος, ο Γιώργος Κακουλάκης φέρεται να επισημαίνει πως οι ελπίδες για τη συγκρότηση ενός σοβαρού, αξιόπιστου και σύγχρονου προοδευτικού πόλου απέναντι στον νεοφιλελευθερισμό διαψεύστηκαν, υποστηρίζοντας πως ούτε η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη μπορεί να συμβάλλει στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει ότι και με τον Στέφανο Κασσελάκη «απλά επιβεβαιώθηκε ότι το κόμμα αυτό αποτελεί νεκρό πολιτικό οργανισμό» για να επηρεάσει τις εξελίξεις στον προοδευτικό χώρο.

Προερχόταν από το ΠΑΣΟΚ

Ο ίδιος σημειώνει ότι το κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ για εκείνον έκλεισε οριστικά. Παρά το γεγονός ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, δεν ξεκαθαρίζει πού θα ενταχθεί.

Ο Γιώργος Κακουλάκης διετέλεσε πρόεδρος του ΟΣΕ κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος και από τους έμπιστους συνεργάτες του πρώην υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ