- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Κασσελάκης για οπαδική βία: «Κλασσική προσέγγιση της κυβέρνησης - Oριζόντιο μέτρο παντού όταν δε μπορεί να λύσει ένα θέμα»
Τι είπε για την οπαδική βία, την επίσκεψη Ερντογάν και τις εξελίξεις στο κόμμα
Κασσελάκης: Χαρακτήρισε «οριζόντιο μέτρο» το λουκέτο στα γήπεδα - Τι είπε για την οπαδική βία, την επίσκεψη Ερντογάν και τις εξελίξεις στο κόμμα
Την άποψη ότι η «κυβέρνηση υιοθέτησε» τα μέτρα που προτείνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, τα οποία παρουσίασε και χτες το πρωί με βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα εξέφρασε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Ertnews «ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ» και προβλήθηκε ένα απόσπασμά της στο δελτίο των 6. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί στις 22.00.
Για το «λουκέτο» στα γήπεδα και τα μέτρα της κυβέρνησης
Χαρακτήρισε «οριζόντιο μέτρο» την απόφαση να αποκλειστούν όλοι οι φίλαθλοι για δυο μήνες και μίλησε για «κλασική προσέγγιση της κυβέρνησης: όταν δεν μπορεί να λύσει ένα θέμα, οριζόντιο μέτρο παντού».
Ως προς το αν έχουν ευθύνη οι ιδιοκτήτες των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών, είπε πως «δουλεύουν μέσα σε νομικό πλαίσιο» το οποίο καθορίζει η κυβέρνηση.
Για την οικονομία
Αναφερόμενος στην οικονομία είπε πως το «ένα οικονομικό μέτρο» που θα έπαιρνε είναι «η κατάργηση της προκαταβολής φόρου εισοδήματος στις επιχειρήσεις», γιατί «θα προκαλέσει τεράστια ένεση ρευστότητας στην οικονομία και επίσης μπορεί και να λύσει κι ένα μεγάλο κομμάτι της φοροδιαφυγής».
Για την επίσκεψη Ερντογάν
Για την επίσκεψη Ερντογάν τόνισε πως «εξωτερική πολιτική δεν κάνεις με λιχουδιές στον Πίνατ και με υποκλίσεις στον Ερντογάν», ενώ για την υπόθεση των υποκλοπών κάλεσε και πάλι τον πρωθυπουργό να προβεί σε άρση του απορρήτου των στελεχών της ΕΥΠ και τον Νίκο Ανδρουλάκη να του κάνει «μήνυση».
Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ
Σε σχέση με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την αποχώρηση των 11 είπε: «Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Αυτή τη στιγμή μπορώ να σας πω ότι οι οργανώσεις μας συνεδριάζουν, ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα, έρχεται πολύς νέος κόσμος και όταν παράγεις πολιτική με διάδραση με την κοινωνία, κερδίζεις. Απλά δεν γίνεται αυθημερόν. Χρειάζεται λίγος χρόνος».
Για τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκεί που είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παραμείνει βαθιά κοινωνικός και ανεξάρτητος και να μπορέσει να αγκαλιάσει κόσμο, ο οποίος θα τον πιστέψει ότι μπορεί να έχει αξιόπιστη διακυβέρνηση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φορολογικές εκπτώσεις και προκαθορισμένα μισθώματα για νεόδμητα ακίνητα σε δεκαετή μίσθωση
Tίθεται σε δημόσια διαβούλευση
Eκλεγόταν βουλευτής από το 1977 ως το 2000
Με αφορμή την παρουσία του στο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ
Tι είπε για τις εσωκομματικές διαφωνίες
Η ATLANTIC SEE LNG TRADE επισπεύδει τον Κάθετο Διάδρομο – πρώτες ροές LNG από Μάρτιo
Στο περιθώριο του ΕΛΚ, Ελλάδα και Βουλγαρία ενισχύουν την ενεργειακή ασφάλεια και διασύνδεση
Έως 6 Φεβρουαρίου καταβάλλονται 74 εκατ. ευρώ σε 99.862 δικαιούχους – αναλυτικά όλα τα ποσά
Σχέδιο τύπου Θεσσαλονίκης, αυστηρότερη εφαρμογή του ΚΟΚ και έξυπνες κάμερες για ανάσα στην Αθήνα
Από τη Λευκωσία, η υπουργός παρουσίασε τον εθνικό διάλογο και τα μέτρα στήριξης του εκπαιδευτικού επαγγέλματος
Τασούλας και Μαρινάκης τονίζουν την αποτροπή, τον διάλογο χωρίς υποχωρήσεις και τις σταθερές κόκκινες γραμμές
Εκτεταμένο πλέγμα δράσεων για το 2025–2026 με επιδοτήσεις προσλήψεων, επιχειρηματικότητα και στοχευμένα προγράμματα απασχόλησης
Τριάντα χρόνια μετά τα Ίμια, σαφές μήνυμα προς Άγκυρα: καμία γκρίζα ζώνη στο Αιγαίο
Αιολικά και ηλιακά ξεπέρασαν τα ορυκτά καύσιμα – Ισχυρή ελληνική παρουσία, άνοδος φυσικού αερίου
Στο Ζάγκρεμπ ο πρωθυπουργός για τη συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ
«Ένας πολύτεκνος που παίρνει 1.800 ευρώ, σήμερα θα δει 300 ευρώ αύξηση στον λογαριασμό του» αναφέρει ο υπουργός
«Πρέπει να δούμε τί πήγε λάθος για να μην επαναληφθεί» τόνισε με ανάρτησή του ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα
«Δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει και με μήνυσε 10 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Στο τραπέζι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των πολιτικών και οικονομικών προκλήσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.