- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινάει η συγκρότηση των νέων Think Tanks
Κατατέθηκαν βιογραφικά καταξιωμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο
Ξεκίνησε η συγκρότηση των νέων Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο
Με γοργούς ρυθμούς συγκροτούνται τα Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ, ως ένας σημαντικός κρίκος στη δημιουργία σύγχρονης πολιτικής, όπως δηλώνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η κατάθεση σύγχρονων πολιτικών προτάσεων για την κοινωνία και την ανασυγκρότηση της χώρας, αξιοποιώντας το επόμενο διάστημα τα Think Tanks, δηλαδή τις δεξαμενές σκέψεων και πολιτικών προτάσεων τις οποίες συγκροτεί.
Το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες δόθηκε στην υβριδική συνάντηση μεταξύ των συντονιστών και αναπληρωτών συντονιστών των τμημάτων, των τομεαρχών και της συντονίστριας των Think Tanks του κόμματος, Διάνας Βουτυράκου. Με την έναρξη της συζήτησης ο πρόεδρός του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε την αντίληψη, τον σχεδιασμό των Think Tank και τον τρόπο λειτουργίας τους.
Στη συνέχεια η συντονίστρια, Διάνα Βουτυράκου, παρουσίασε την αξιολόγηση των αιτήσεων και έθεσε τον οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα, ενώ ακολούθησε συζήτηση και κατάθεση προτάσεων για την αρτιότερη δυνατή συνεργασία τμημάτων, τομέων και δεξαμενών σκέψης.
Όπως αναφέρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κατατεθεί βιογραφικά νέων ανθρώπων, καταξιωμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την πορεία της χώρας και την πρόθεση τους να βοηθήσουν στο σχέδιο που θα διαμορφωθεί για την κοινωνία.
Πηγή: ertnews
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έμαθες τι σημαίνει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος για σένα;»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι
Αντικαθιστά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μετά την αποπομπή της
Πώς η κρατική αρωγή μπορεί να λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ασφάλιση κατοικιών, σύμφωνα με τον Στράτο Παραδιά
Έργο εθνικής σημασίας για την ενεργειακή αυτονομία και τη μείωση του κόστους
Τα «πηγαδάκια» και οι τόνοι που ανέβηκαν επικίνδυνα
Οι παρεμβάσεις που φέρνει σε νέο νομοσχέδιο το Υπουργείο Εργασίας
«Ανάγκη να λαμβάνονται υπόψη οι επιμέρους εθνικές ιδιαιτερότητες»
Με C-27 ταξίδεψε στη Σλοβενία
«Δεν ανησυχούμε υπέρμετρα για κρίση χρέους στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup
Δύσκολες διαπραγματεύσεις και αδιέξοδο στις Βρυξέλλες
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.