Πολιτικη & Οικονομια

Ο Λάκης Λαζόπουλος προτείνει όνομα για την Κ.Ο. των «11» - «ΞΥΡΙΖΑ Πικραμένη Συμμαχία»

«Μπορείς να βρεις μια ιδεολογία απέναντι στον Κασσελάκη που δεν έχει καμία;», σχολιάζει ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάκης Λαζόπουλος
Αιχμές από τον Λάκη Λαζόπουλο για Κασσελάκη, Αχτσιόγλου και Χαρίτση © NDP / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Τα νέα σχόλια για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και η πρότασή του για το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11»

Ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε τη δική του πρόταση για το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα συγκροτήσουν οι «11» βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο νέο επεισόδιο του podcast που παρουσιάζει, ο ηθοποιός σχολίασε επίσης τη στάση που τηρούν η Έφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης μετά την ανεξαρτητοποίησή τους. 

«Μπακάλικο έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αυτό το αρχηγομάνι. Έφυγαν οι πικραμένοι και δημιουργούν τον ΞΥΡΙΖΑ Πικραμένη Συμμαχία, γιατί αυτή η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι η απόσπαση του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζεται στα κανάλια σαν φοβερή διάσπαση του σύμπαντος που πρώτοι αυτοί υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν πίσω τις έδρες και έδωσαν όρκο τιμής ως αριστεροί τώρα κρατάνε τις έδρες αμανάτι και έφτιαξαν την ΚΟ της μιας σεζόν», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε:

«Ποιος θα περίμενε σ' αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ να φύγει ο Τσίπρας να μπει ο Κασσελάκης από το πουθενά και να φύγει η Ομπρέλα. Ψάχνουν να βρουν μια ιδεολογία. Μπορείς να βρεις μια ιδεολογία απέναντι στον Κασσελάκη που δεν έχει καμία; Αντί να κάτσουν, λέω εγώ μια άποψη, να σεβαστούν την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και να περιμένουν πότε θα βαρεθεί ο Κασσελάκης και θα πάει στο Μαϊάμι, γιατί θα πάει στο Μαϊάμι, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα πάει το βλέπεις ότι δεν... Σοβαροί άνθρωποι όπως η Αχτσιόγλου και ο Χαρίτσης αποφάσισαν να κάνουν κωμωδία χειμωνιάτικα να κάθονται να ψάξουν πώς θα εκφραστούν ιδεολογικά. Πες μου, τι λογική; Τώρα είναι αναγκασμένοι να λένε τα αντίθετα από αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, άρα με ποιον θα πάνε;», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cxcv4lc3wxo9)

Τη Δευτέρα (4.12) η μεγάλη ημέρα για τους «11» - Ανακοινώνουν τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα

Οι 11 βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ θα προχωρήσουν τη Δευτέρα (4.12) σε επίσημες ανακοινώσεις για τη σύσταση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν σε ανοικτή εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στις 19:00, Σεράφειο (Εχελιδών 19 και Πειραιώς 144). 

Ήδη στην αρχή της εβδομάδας, οι «11» αποφάσισαν τη συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Πρόεδρος της νέας ΚΟ ορίστηκε ο Αλέξης Χαρίτσης.Τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 βουλευτών που απομακρύνθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ συγκροτούν οι: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Ηλιόπουλος Νάσος, Πέρκα Πέτη, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Τσακαλώτος Ευκλείδης, Φερχάτ Οζγκιούρ, Φωτίου Θεανώ, Χαρίτσης Αλέξης.

Το προεδρείο της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος ΚΟ: Αλέξης Χαρίτσης
  • Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι: Ευκλείδης Τσακαλώτος, Νάσος Ηλιόπουλος
  • Γραμματέας ΚΟ: Πέτη Πέρκα

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν σήμερα οι «11», αποφασίστηκε μια σειρά δημοσίων εκδηλώσεων, στις οποίες -στο πλαίσιο και της συζήτησης του Προϋπολογισμού- θα παρουσιαστεί ένα συνεκτικό σχέδιο για μια προοδευτική, οικολογική, αριστερή εναλλακτική πρόταση για την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ