- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ειρωνεύτηκε την Αχτσιόγλου ο Λαζόπουλος - Της αφιέρωσε το τραγούδι «Μια γυναίκα φεύγει»
Ανέφερε πως «ξέχασε την ομπρέλα της»
Λαζόπουλος για Αχτσιόγλου: Της αφιέρωσε το «Μια γυναίκα φεύγει» - Ανέφερε πως «ξέχασε την ομπρέλα της»
Ο Λάκης Λαζόπουλος έσπευσε να σχολιάσει τη νέα διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και την αποχώρηση της ομάδας 6+6 της Έφης Αχτσιόγλου.
Στο νέο του επεισόδιο της εκπομπής του στο YouTube, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στις νέες αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και ως μουσικό χαλί επέλεξε το τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση «Μια γυναίκα φεύγει» λέγοντας «είναι στην πόρτα τώρα η Αχτσιόγλου, δεν θέλει να τον χαιρετήσει. Γύρισε να πάρει την ομπρέλα της, την είχε ξεχάσει. Νευρίασε ο Κασσελάκης που έχει αμερικάνικα νεύρα και της λέει: "Άμα θες να φύγεις φύγε, άμα θες να κλάψεις κλάψε"» και έβαλε το ομότιτλο τραγούδι.
Συνέχισε, δε, σημειώνοντας πως οι αποχωρήσαντες «ξεκοκάλισαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα και τώρα ήθελαν να φάνε τον Κασσελάκη».
Να θυμίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός είχε σχολιάσει και την αποχώρηση του πρώην υπουργού, Ευκλείδη Τσακαλώτου μαζί με την ομάδα «Ομπρέλα». Ειδικότερα, μέσω του podcast του, είχε σημειώσει μεταξύ άλλων για το πρώην μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή, γιατί χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του;».
«Ήταν που ήταν σαλατά μπήκε και ο Μαχαμπαράτα και μαχαμπαριαστήκαμε όλοι» πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.
Η #Αχτσιογλου γύρισε να παρει την ομπρέλα της γιατί είδε ότι θα βρέξει.
— Marka2‼️ (@Marka2free) November 23, 2023
Ένας Λαζοπουλος δεικτικός, πικρός αλλα εξαιρετικά αληθινός pic.twitter.com/vJlat2l3ey
Τι είπε ο Λάκης Λαζόπουλος
«Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τσακαλώτος πάρα πολύ και πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή διότι χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του; Φεύγοντας ο Τσακαλώτος για ν δείξει ότι είναι βαθύς άνθρωπος μας έριξε ένα γνωμικό να το πω, ξεπατικωτούρα να το πω εξυπνάδα να το πω για να το καταλάβουμε ρε παιδί μου. Μας χαιρέτησε α λα Γκάντι. Ινδικής προελεύσεως όχι ινδικης κανναβης κυρία μου, ινδικής προέλευσεως. Μας είπε "είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον (dharma), έστω κι ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο". Το είπε αυτό ο Μαχαμπαράτα, μαχαμπαριασες καθόλου;
Να στο πω κι ελληνικα: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, βάλε το καπέλο σου να μη βραχεί η ομπρέλα. Ήταν που ήταν σαλατά μπήκε και ο Μαχαμπαράτα και μαχαμπαριαστήκαμε όλοι. Ένα εχω να πω και το λέω πολύ σοβάρά μετα λόγου γνώσεως (σ.σ. βάζει το τραγούδι «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα).
Χωρίς διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους καλεί κανένα κανάλι να μιλήσουν γιατί διαφωνία με τη διαφωνία χτίστηκε αυτό το μπάχαλο , τούβλο με το τούβλο χτίζεται το σπίτι. Δεν είναι αυτοφυής αυτή η διάλυση Τους καλούσαν οι δημοισιογράφοι, τους την είχαν στημένη γιατί ολα τα δελτία ειδήσεων είναι παραρτήματα της Πειραιώς, είναι σαν να τα στήνει η ΝΔ τα πάνελ και αν δεν υπήρχε προσυνεννόηση γιατί υπήρξε και του στυλ "ελα γιατί ξέρεις πόσο σε αγαπώ και θέλω να σε βγάλω αλλά πρέπει να έχουμε και καμία ειδησούλα οποτε αν έχεις μια διαφωνιούλα πεστην", αν δεν ήταν έτσι, τους την στήνανε και τέλος.
Διαλύσανε τον πλανήτη ολόκληρο. Φώναζε ο Φίλης, έβγαλε αυτή την κραυγή, ούρλιαξε στο συνέδριο και έσχισε τα έγκατα στο συνέδριο σαν τη Νοταρά "θα σας φάω" έλεγε ο άνθρωπος».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όσα είπε ο εκπρόσωπος του πρώην πρωθυπουργού και η απάντηση του υπουργού Υγείας
Με ειδική σήμανση στο ράφι και μέσω της «PosoKanei» η ενημέρωση των καταναλωτών
Τα κυβερνητικά αποτελέσματα για το ιδιωτικό χρέος
Τι ανέφερε ο Μάριος Θεμιστοκλέους
Δεν έχει τόση σημασία το ποιος θα μιλήσει πρώτος όσο το τι θα πει.
Αναλυτικά οι τομείς ευθύνης
«Σπουδαιότερη παρακαταθήκη η απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος μπορεί να ανταποκριθεί σε πιεστικά χρονοδιαγράμματα» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Οι διορισμοί εκπαιδευτικών και το ραντεβού στη ΔΕΘ
Από δύο έως τέσσερις μήνες η διάρκεια
Ποιοι θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξαγγελιών
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.