Πολιτικη & Οικονομια

Λαζόπουλος για Τσακαλώτο: «Πήρε την Ομπρέλα του, έφυγε και τώρα ψάχνει για βροχή»

«Χωρίς διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους καλεί κανένα κανάλι» σχολίασε ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάκης Λαζόπουλος
Πώς σχολιάζει ο Λάκης Λαζόπουλος την αποχώρηση Τσακαλώτου και Ομπρέλας από τον ΣΥΡΙΖΑ © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Πώς σχολιάζει την αποχώρηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και της «Ομπρέλας» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το νέο του Podcast σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρθηκε με τον δικό του τρόπο στην αποχώρηση από το κόμμα της «Ομπρέλας» και του Ευκλείδη Τσακαλώτου

«Ο Τσακαλώτος πήρε την Ομπρέλα του και τώρα ψάχνει για βροχή», σχολίασε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος, εκφράζοντας τη ... «στεναχώριά» του για την αποχώρηση του βουλευτή από το κόμμα, ενώ στράφηκε κατά του πρώην υπουργού για την επιλογή να συμπεριληφθεί στην επιστολή ένα γνωμικό: «Μας χαιρέτησε α λα Γκάντι» είπε ο ηθοποιός. 

O Λάκης Λαζόπουλος
© NDP PHOTO

Λαζόπουλος για Τσακαλώτο: «Χωρίς διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους καλεί κανένα κανάλι»

Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε στο podcast του: «Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Τσακαλώτος πάρα πολύ και πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή διότι χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του; Φεύγοντας ο Τσακαλώτος για να δείξει ότι είναι βαθύς άνθρωπος μας έριξε ένα γνωμικό να το πω, ξεπατικωτούρα να το πω εξυπνάδα να το πω για να το καταλάβουμε ρε παιδί μου. Μας χαιρέτησε α λα Γκάντι. Ινδικής προελεύσεως όχι ινδικής κάνναβης κυρία μου, ινδικής προελεύσεως. Μας είπε "είναι καλύτερο να υπηρετεί κάνεις το δικό του καθήκον (dharma), έστω κι ατελώς, παρά το καθήκον κάποιου άλλου, έστω και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο". Το είπε αυτό ο Μαχαμπαράτα, μαχαμπάριασες καθόλου;

» Να στο πω κι ελληνικά: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, βάλε το καπέλο σου να μη βραχεί η ομπρέλα. Ήταν που ήταν σαλάτα μπήκε και ο Μαχαμπαράτα και μαχαμπαριαστήκαμε όλοι. Ένα έχω να πω και το λέω πολύ σοβαρά μετά λόγου γνώσεως (σ.σ. βάζει το τραγούδι "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα").

» Χωρίς διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τους καλεί κανένα κανάλι να μιλήσουν γιατί διαφωνία με τη διαφωνία χτίστηκε αυτό το μπάχαλο, τούβλο με το τούβλο χτίζεται το σπίτι. Δεν είναι αυτοφυής αυτή η διάλυση. Τους καλούσαν οι δημοσιογράφοι, τους την είχαν στημένη γιατί όλα τα δελτία ειδήσεων είναι παραρτήματα της Πειραιώς, είναι σαν να τα στήνει η ΝΔ τα πάνελ και αν δεν υπήρχε προσυνεννόηση γιατί υπήρξε και του στυλ "έλα γιατί ξέρεις πόσο σε αγαπώ και θέλω να σε βγάλω αλλά πρέπει να έχουμε και καμία ειδησούλα, οπότε αν έχεις μια διαφωνιούλα πεσ' την", αν δεν ήταν έτσι, τους τη στήνανε και τέλος. Διαλύσανε τον πλανήτη ολόκληρο. Φώναζε ο Φίλης, έβγαλε αυτή την κραυγή, ούρλιαξε στο συνέδριο και έσχισε τα έγκατα στο συνέδριο σαν τη Νοταρά "θα σας φάω" έλεγε ο άνθρωπος».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προσέρχεται στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ