- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Χαρίτσης για Κασσελάκη: «Αρέσκεται στην τοξικότητα - Δεν είναι εχθρός μας ο ΣΥΡΙΖΑ»
«Αναγκαστήκαμε να απαντήσουμε σε μία χυδαία επίθεση», τόνισε ο ανεξάρτητος πια βουλευτής
Χαρίτσης για Κασσελάκη: «Αρέσκεται στην τοξικότητα - Δεν είναι εχθρός μας ο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο ανεξάρτητος πια βουλευτής
Ο Αλέξης Χαρίτσης, ο ανεξάρτητός πλέον βουλευτής τόνισε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «αρέσκεται στην τοξικότητα». «Αναγκαστήκαμε να απαντήσουμε σε μία χυδαία επίθεση από τον κ. Κασσελάκη», τόνισε ο κ. Χαρίτσης.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και στην Εύα Αντωνοπούλου, ο Αλέξης Χαρίτσης είπε: «Δεν αντιμετωπίζουμε όλοι μας την πολιτική με όρους καρέκλας. Υπηρετούμε αρχές. Είναι τεράστια η διαφορά στην αντίληψη του τι είναι πολιτική και πώς ασκείται».
«Για μένα δεν είναι πολιτική να πετάμε ένα σύνθημα, αλλά το περιεχόμενο και η ιδεολογική αντιπαράθεση με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Εκεί θέλουμε να στρέψουμε τη μάχη. Να δώσουμε τη μάχη απέναντι στη δεξιά που εμφανίζεται κυρίαρχη και πλήττει τα συμφέροντα της πλειοψηφίας».
Δεν είναι εχθρός μας ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο κ. Χαρίτσης
Απαντώντας στην ερώτηση περί ενδεχόμενων συνεργασιών, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ δυστυχώς στήριξε το αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο και ο Νίκος Ανδρουλάκης πέταξε στον κάδο των αχρήστων τη μεγάλη ευκαιρία που υπήρχε με την απλή αναλογική. Από εδώ και πέρα πρέπει να υπάρξει μία στοιχειώδης συνεννόηση των δυνάμεων της Αριστεράς, για να μπορέσει να υπάρξει μέτωπο απέναντι στην δεξιά του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Αν υπάρχει έστω μία πιθανότητα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χαρίτσης ανέφερε ότι «δεν υπήρχαν όροι συμβίωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ με τη μετάλλαξη που υπέστη. Δεν θα τον αντιμετωπίσουμε όμως σαν εχθρό. Έχουν παραμείνει σύντροφοι με τους οποίους θα μπορούσαμε στο μέλλον να συμπορευτούμε».
«Νομίζω ότι στην πορεία θα φανεί ποιος φταίει για την δημοσκοπική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι μία σοβαρή πολιτική δουλειά», υπογράμμισε ο Αλέξης Χαρίτσης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ας κάνουμε το πρώτο βήμα. Στην άθληση και στη ζωή μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Ενωμένοι σαν μια γροθιά στα μεγάλα και τα σπουδαία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για τη νέα μορφή του ΕΣΥ
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για την επίσκεψη Τσίπρα στη Γαλλία
«Την επόμενη φορά να συγκρίνετε τι χώρα παραδώσατε το 2019 και πώς είναι η Ελλάδα σήμερα»
Η τετράδα ζυμαρικών κοστίζει περισσότερο από τέσσερα χωριστά πακέτα
Aναρχικοί εναντίον ακροαριστερών με φόντο την ανομία
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.