Πολιτικη & Οικονομια

«Τύμπανα πολέμου» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσακαλώτος αναζήτησε τον Κασσελάκη για τις διαγραφές

Εκτελεστικό Γραφείο για «γερά νεύρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Τύμπανα πολέμου» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσακαλώτος αναζήτησε τον Κασσελάκη για τις διαγραφές
O Ευκλείδης Τσακαλώτος προσέρχεται στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSΙ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναζήτησε και συνάντησε τον Στέφανο Κασσελάκη πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου - Έθεσε το θέμα των διαγραφών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Λίγο πριν από τη συνεδρίαση, ωστόσο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναζήτησε τον πρόεδρο του κόμματος προκειμένου να του θέσει το θέμα των διαγραφών στελεχών.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσακαλώτος τόνισε ότι για βελτιωθεί το κλίμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ και να συζητηθεί με ηρεμία το μέλλον του κόμματος χρειάζεται ο Στέφανος Κασσελάκης να αποσύρει τις διαγραφές.

Δεν κάνει πίσω για τις διαγραφές ο Κασσελάκης

Όπως αναφέρουν πηγές της Κουμουνδρούρου, ο Στέφανος Κασσελάκης συνάντησε όντως τον Ευκλείδη Τσακαλώτο πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, ωστόσο δεν πρόκειται να κάνει πίσω σχετικά με τις αποφάσεις για πρόσωπα που με συμπεριφορές που πλήττουν την ενότητα του κόμματος.

Στην Εκτελεστική Γραμματεία συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος, η γραμματέας της ΚΟ Θεοδώρα Τζάκρη, η εκπρόσωπος Τύπου Δώρα Αυγέρη, η Έφη Αχτσιόγλου, η Ρένα Δούρου και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. 

«Τύμπανα πολέμου» στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσακαλώτος αναζήτησε τον Κασσελάκη για τις διαγραφές
Στέφανος Κασσελάκης και Έφη Αχτσιόγλου στο Εκτελεστικό Γραφείο © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Το ζήτημα των διαγραφών είναι το «βασικό πιάτο» στη συνεδρίαση, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Παράλληλα, αναμένεται να τεθεί η εισήγηση της ομάδας Αχτσιόγλου - Ηλιόπουλου - Χαρίτση για συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας καθώς και της επίσπευσης του Συνεδρίου, που ο πρόεδρος του κόμματος έχει ορίσει χρονικά για τον Φεβρουάριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ