Πολιτικη & Οικονομια

Έκθεση για το μέλλον της κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας στην Ε.Ε. - Τα νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας

Στις 18/9 η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έκθεσης που εκπονήθηκε από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και ερευνητές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΙΚΤΥΟ: Παρουσιάζεται τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου η έκθεση για το μέλλον της κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας στην Ε.Ε. - Τα νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας.
Η έκθεση για το μέλλον της κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας στην Ε.Ε. παρουσιάζεται τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου © Unsplash

ΔΙΚΤΥΟ: Παρουσιάζεται τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου η έκθεση για το μέλλον της κοινωνικής προστασίας και πρόνοιας στην Ε.Ε. - Τα νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας.

Τα αποτελέσματα Έκθεσης για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και του Κράτους Πρόνοιας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που εκπονήθηκε από 11 κορυφαίους ακαδημαϊκούς και ερευνητές της Ομάδας Υψηλού Επιπέδου (High Level Group) υπό την Προεδρία της Άννας Διαμαντοπούλου, θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 18.00, στο ξενοδοχείο King George.

Το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το Friends of Europe και η Μεταρρύθμιση ενώνουν τις δυνάμεις τους μετά από πρόταση του αρμόδιου Επιτρόπου Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων της ΕΕ, Nicolas Schmit, ο οποίος και θα συμμετάσχει στην εκδήλωση, και παρουσιάζουν την Έκθεση της Επιτροπής των Σοφών αναφορικά με τις προκλήσεις και τις πολιτικές για το Κοινωνικό Κράτος στην ΕΕ, τα νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας και την κοινωνική προστασία, καθώς και τις νέες προκλήσεις για τηv κοινωνική συνοχή τον 21ο αιώνα. 

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης και η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

Την έκθεση θα παρουσιάσει η Άννα Διαμαντοπούλου και θα αναλύσουν και θα σχολιάσουν μέλη της Επιτροπής και Έλληνες ακαδημαϊκοί.

Εγγραφείτε ΕΔΩ για να λάβετε μέρος δωρεάν στην εκδήλωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ καθώς επίσης και τα βιογραφικά των ομιλητών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ