Πολιτικη & Οικονομια

ΔΙΚΤΥΟ: Η Έκθεση Σοφών για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και Πρόνοιας στην Ε.Ε.

Εκδήλωση στις 18 Σεπτεμβρίου - Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι ομιλητές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΔΙΚΤΥΟ: Παρουσίαση της Έκθεσης της Επιτροπής Σοφών για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και του Κράτους Πρόνοιας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Έκθεση Σοφών για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και Πρόνοιας στην Ε.Ε.παρουσιάζεται στις 18 Σεπτεμβρίου © Eurokinissi

ΔΙΚΤΥΟ: Παρουσίαση της Έκθεσης της Επιτροπής Σοφών για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και του Κράτους Πρόνοιας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα & την Ευρώπη, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το Friends of Europe και η Μεταρρύθμιση, ανακοινώνουν την Εκδήλωση - Παρουσίαση και Συζήτηση της Έκθεσης της Επιτροπής Σοφών για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και του Κράτους Πρόνοιας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 6 το απόγευμα, (Ωρα άφιξης συμμετεχόντων: 17:30), στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα.

Η Έκθεση της Επιτροπής Σοφών εκπονήθηκε από έντεκα κορυφαίους ακαδημαϊκούς και ερευνητές της Ομάδας Υψηλού Επιπέδου (High Level Group), υπό την Προεδρία της Άννας Διαμαντοπούλου, μετά από πρόταση του αρμόδιου Επιτρόπου Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων της ΕΕ, Nicolas Schmit, ο οποίος θα συμμετέχει και θα μιλήσει στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αδωνις Γεωργιάδης και η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ