- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Β. Στίγκας καταθέτει αύριο στην εισαγγελέα για τα περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε» στους «Σπαρτιάτες»
«Ο αδελφός του Κασιδιάρη είναι μετακλητός σε βουλευτή του κόμματος», είπε ο κ. Στίγκας
Βασίλης Στίγκας: Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» για τις εξελίξεις στο κόμμα - Αύριο η κατάθεση στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Ο Βασίλης Στίγκας αναμένεται να καταθέσει αύριο Τρίτη (5.9) στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη, η οποία θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε» στους «Σπαρτιάτες».
Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», την περασμένη Πέμπτη 31 Αυγούστου κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του, με αφορμή την απουσία όλων των βουλευτών του από τα έδρανα: «Οι κύριοι που λείπουν σήμερα είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης μου. Τα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε».
Στίγκας: «Ο αδελφός του Κασιδιάρη είναι μετακλητός σε βουλευτή των "Σπαρτιατών"»
Ο Βασ. Στίγκας είπε, μεταξύ άλλων, σήμερα το πρωί, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, σχετικά με τις δηλώσεις του περί Greek Mafia: «Οταν ένας άνθρωπος βγάζει μία ανακοίνωση εξ ονόματος άλλων και δεν είναι έτσι, θέλει να επιβληθεί με τον δικό του τρόπο. Αυτός ο τρόπος ξεκάθαρα θυμίζει μαφία». Παράλληλα, ο πρόεδρος του κόμματος υποστήριξε ότι μπορεί να προχωρήσει και μόνος του, ενώ επανέλαβε τη στήριξή του στον Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, τονίζοντας: «Στηρίζω τον Κασιδιάρη για τον Δήμο Αθηναίων, παρ' ότι έχουμε ιδεολογικές και πρακτικές διαφορές. Αυτός ο άνθρωπος με στήριξε. Κατά γενική ομολογία εάν δεν με στήριζε, εγώ και οι Σπαρτιάτες δεν θα είχαμε μπει στη Βουλή. Έκλεισε ο κύκλος με τον Κασιδιάρη. Με στήριξε, τον στήριξα».
Επίσης, ο Βασίλης Στίγκας ανέφερε ότι ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάρη είναι μετακλητός υπάλληλος σε βουλευτή των «Σπαρτιατών».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Η επίσημη ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ για το πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας στο Athens Alitheia Forum
«Ενσαρκώνει τις κοινές μας αξίες: ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ισότητα, κοινωνική ένταξη» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην προκύπτουν βεβιασμένα συμπεράσματα ή δημόσιες κρίσεις»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.