Πολιτικη & Οικονομια

«Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ»: Ογδόντα επιχειρήσεις προσφέρουν πάνω από 2.000 θέσεις εργασίας

Δυνατότητα συναντήσεων απευθείας και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού με εταιρίες που αναζητούν προσωπικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» στη Θεσσαλονίκη - Πάνω από 80 επιχειρηματίες που προσφέρουν περισσότερες από 2.000 θέσεις εργασίας το διήμερο 15 και 16 Σεπτεμβρίου.
Την 20η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» διοργανώνει η ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

«Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» στη Θεσσαλονίκη - Πάνω από 80 επιχειρηματίες που προσφέρουν περισσότερες από 2.000 θέσεις εργασίας το διήμερο 15 και 16 Σεπτεμβρίου

Τη δυνατότητα να συναντηθούν απευθείας με εκπροσώπους 80 επιχειρήσεων, που προσφέρουν περισσότερες από 2.000 θέσεις εργασίας, θα έχουν οι συμμετέχοντες στην 20η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας», που διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) στη Θεσσαλονίκη, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο στόχος των «Ημερών Καριέρας» είναι να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους όσους αναζητούν εργασία να συναντηθούν –απευθείας και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού– με εκπροσώπους επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό για διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ, σε διάφορες θεματικές ενότητες όπως, μεταξύ άλλων, η δημιουργία αποτελεσματικού βιογραφικού και η κατάλληλη προετοιμασία για συνέντευξη.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ