Ελλαδα

Ένας ακόμη νεκρός στο δάσος της Λευκίμμης - Εντοπίστηκε απανθρακωμένη σoρός

Στις αρχές της εβδομάδας είχαν εντοπιστεί οι σοροί ακόμη 18 ανθρώπων

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά σε εξέλιξη και καπνοί στην Αλεξανδρούπολη
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Φωτιά Έβρος: Νεκρός στο δάσος της Λευκίμμης - Εντοπισμός μιας ακόμη σορού

Ένας ακόμη άνθρωπος εντοπίστηκε νεκρός νωρίτερα σήμερα (25.8) στο δάσος της Λευκίμμης. Και σε αυτή την περίπτωση, ο άνδρας φαίνεται πως απανθρακώθηκε. Η σορός του εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο και αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζεται πως 18 ακόμη άτομα, είχαν εντοπιστεί στις αρχές της εβδομάδας στο δάσος του Άβαντα. Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Ξάνθης Παύλος Παυλίδης, οι 16 ενήλικες και τα δύο παιδιά έχασαν ακαριαία τη ζωή τους. Πιθανότατα να μην πρόλαβαν καν να συνειδητοποιήσουν ότι ο θάνατος τους πλησιάζει. Το θερμικό κύμα ήταν τόσο έντονο που οι άνθρωποι απανθρακώθηκαν.

Στην ιατροδικαστική υπηρεσία ακολουθήθηκε η διαδικασία λήψης γενετικού υλικού προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Οι ελληνικές αρχές ευελπιστούν πως κάποια στιγμή οι συγγενείς τους –που δεν θα έχουν νέα τους– θα τους αναζητήσουν και μέσω των πρεσβειών των χωρών τους, να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις, να αποσταλούν δείγματα DNA ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ταυτοποιήσεις. Και σε δεύτερο χρόνο, να πραγματοποιηθούν όλες εκείνες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να αποσταλούν οι σοροί στους οικείους τους.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cv1djueqqkbd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ