- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Πατούλης: Θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες - Η ανακοίνωσή του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Ο Γιώργος Πατούλης απέσυρε την υποψηφιότητά του - Ολόκληρη η δήλωσή του - Στηρίζει την επιλογή της ΝΔ
Την απόφασή του να μην κατέλθει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ανακοίνωσε ο Γιώργος Πατούλης.
Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Πατούλη:
«Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια μάλιστα, ως Περιφερειάρχης Αττικής, συνεργάστηκα αποτελεσματικά με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, παράγοντας θετικό έργο προς όφελος των πολιτών της Αττικής. Παραμένω πιστός στις αρχές και τις αξίες της παράταξής μου. Η Νέα Δημοκρατία είναι στην καρδιά μου, δεν αποτελεί για μένα “σημαία ευκαιρίας” για προσωπική ανέλιξη. Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα. Θέλω να τονίσω πως πάνω από όλα, σέβομαι τον κόσμο της παράταξής μου, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες που διαχρονικά με στηρίζουν στην πολιτική μου πορεία.
»Στην αυτοδιοικητική και επιστημονική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια, προτεραιότητά μου ήταν πάντα να βρίσκομαι διαρκώς δίπλα στον πολίτη. Αυτό θα εξακολουθήσω να κάνω και στο μέλλον. Αισθάνομαι περήφανος για το έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική, το οποίο είναι αποτέλεσμα ενός σοβαρού σχεδιασμού και μιας εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας. Το έργο αυτό δεν πρέπει να μείνει στη μέση γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου, ευελπιστώντας ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι κι αυτά περίοδος δημιουργίας για την Αττική».
Όλα τα χρόνια της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, στήριζα πάντα τις σωστές κυβερνητικές επιλογές, όλων των...
Posted by Giorgos Patoulis on Monday, July 31, 2023
Γιώργος Πατούλης: Το «μήνυμα» Μαρινάκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών
Μήνυμα στον Γιώργο Πατούλη έστειλε νωρίτερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής με το «χρίσμα» της Νέας Δημοκρατίας.
Στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι η συνεισφορά του Γιώργου Πατούλη στη ΝΔ και την Αυτοδιοίκηση είναι σημαντική, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα: «Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο αυτό εγχείρημα με επικεφαλής τον Νίκο Χαρδαλιά».
Και επίσημα υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς
Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι και επίσημα υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας (31.7) από τη Νέα Δημοκρατία.
«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.
Οι εξελίξεις όλο το Σαββατοκύριακο ήταν ραγδαίες στο «γαλάζιο» επιτελείο. Η επιλογή του Νίκου Χαρδαλιά, ενός έμπειρου αυτοδιοικητικού –υπήρξε επί 12 χρόνια δήμαρχος Βύρωνα– αποδείχθηκε και μέσω της ανακοίνωσης ότι ήταν προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για σήμερα, ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει ακυρώσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις του ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στέλεχος με μακρά κοινοβουλευτική εμπειρία
Το προφίλ των δικαιούχων - Η διάρκεια της άδειας ανά κατηγορία
Μήνυμα ενότητας στο ΠΑΣΟΚ, με σκληρή κριτική σε κυβέρνηση για ενέργεια, θεσμούς και υποκλοπές
Δέσμη 25 μέτρων για ενέργεια, στέγαση και μεταφορές, με στήριξη σε 1,5 εκατ. πολίτες
Πού έχει αναρτηθεί η λίστα με τους δικαιούχους
ικανότητα ενός κράτους ή μιας πολιτικής δύναμης να διαμορφώνει το αφήγημα γύρω από μια σύγκρουση μπορεί να αποδειχθεί εξίσου σημαντική με την ίδια τη στρατιωτική ισχύ
Τι θα κάνει ο συγκεκριμένος κόμβος deiktesota.gov.gr
Δήλωσε παράλληλα ανοιχτός σε νέες αλλαγές
Καθοριστική η Ένωση Αποταμιεύσεων για την ανάπτυξη, τις θέσεις εργασίας και αυτονομία
H εφαρμογή της σύμβασης μπορεί να καλύψει έως και 400.000 εργαζόμενους
Περίπου 500.000 πολίτες στη χώρα παραμένουν αδιάγνωστοι
Η διαδρομή θα εκτείνεται σε μήκος 12.500 χιλιομέτρων
Πώς κερδίζετε έκπτωση έως 4% στον φόρο εισοδήματος
Αναλυτικά τα στοιχεία για την Αττική - Τι είναι το «Θερμόμετρο» ακινήτων
Με ποια κριτήρια καθορίζεται η σειρά πληρωμής
Επιδοτήσεις μόνο με απόδειξη παρουσίας στο χωράφι
«Η ελληνική οικονομία έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει πρόσθετα μέτρα» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης
Επίσκεψη εργασίας στο Κισινάου από την Υπουργό Πολιτισμού
Για τις διαρροές μετά την εκλογή συνέδρων
«Αναγκαία τα μέτρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.