Πολιτικη & Οικονομια

Στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων θα μεταβεί o Κυριάκος Μητσοτάκης

Θα ενημερωθεί για τα πύρινα μέτωπα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Φωτιά τώρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων

Στο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων της Πολιτικής Προστασίας θα μεταβεί στις 11:30 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των πυρκαγιών.

Λόγω των πυρκαγιών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε νωρίτερα από τις Βρυξέλλες όπου είχε μεταβεί για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κοινότητας Χωρών Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής. 

Εχθές Τρίτη (18.7) αμέσως μετά την επιστροφή του στην Αθήνα βρέθηκε στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) της Πολιτικής Προστασίας. Εκεί ενημερώθηκε σε σύσκεψη από τον αρχηγό και τους επιτελείς του Πυροσβεστικού Σώματος για τις επιχειρήσεις κατάσβεσης που είναι σε εξέλιξη στις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα, με κύρια τη φωτιά στα Δερβενοχώρια όπου οι προσπάθειες των δυνάμεων επικεντρώνονται στην περιοχή της Νέας Ζωής Μάνδρας και του οικισμού των Ποντίων Ελευσίνας.

Στη σύσκεψη μαζί με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, συμμετείχαν οι Βασίλης Κικίλιας, Βαγγέλης Τουρνάς, Άκης Σκέρτσος, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Θανάσης Κοντογεώργης και Βασίλης Παπαγεωργίου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cu5hxkucf2z5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου
Η δημοκρατία και το βέλος του χρόνου

Οι πολίτες που, δικαιολογημένα ή όχι, θέλγονται από τις σειρήνες των ακραίων εθνικιστικών ρητορικών καλό είναι να θυμούνται ότι καμία ελευθερία και κανένα δικαίωμα δεν είναι οριστικά κεκτημένα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.