- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην Ερμού η συνάντηση Μητσοτάκη με τους πολιτικούς συντάκτες λίγο πριν τις εκλογές
Ευδιάθετος και αισιόδοξος για το αυριανό αποτέλεσμα
Εκλογές 2023 - Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς συντάκτες στο κέντρο της Αθήνας
Χαλαρή κουβέντα είχε το μεσημέρι σε καφέ στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας στην καθιερωμένη πλέον συνάντηση του με τους πολιτικούς συντάκτες, που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ευδιάθετος ο κ. Μητσοτάκης αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αυριανό εκλογικό αποτέλεσμα. Η κουβέντα με τους δημοσιογράφους περιεστράφη γύρω από τον αθλητισμό, άλλωστε υπάρχει αύριο βράδυ η συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι ήταν μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδος και ότι η ΝΔ επέλεξε να μιλάει για το μέλλον και ο κόσμος ήταν πιο ζεστός απέναντί του συγκριτικά με το 2019.
Συνάντηση Τσίπρα στον Πειραιά με πολιτικούς συντάκτες
Αισιόδοξος για το αυριανό αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε εστιατόριο στον Πειραιά, στην καθιερωμένη συνάντηση την παραμονή των εκλογών.
Σε χαλαρή διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε ότι βρίσκεται στην έδρα του Ολυμπιακού που αγωνίζεται αύριο στο final four και πρόσθεσε με νόημα ότι θα πρέπει να αναμένουμε δηλώσεις μετά τις 11 μμ.
Έκανε λόγο για «πυκνή» προεκλογική περίοδο με πολλές συγκεντρώσεις και συνεντεύξεις και ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που «έτρεξαν» μαζί του.
Γεύμα σε δημοσιογράφους και στελέχη του ο Ανδρουλάκης
Στο Ηράκλειο βρίσκεται παραμονή των εκλογών ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος επέλεξε να βρεθεί σε ταβέρνα της περιοχής Ρογδιά, όπου γευμάτισε με δημοσιογράφους, υποψηφίους και τοπικά στελέχη του κόμματος.
Ο κ. Ανδρουλάκης σε χαλαρό κλίμα, λίγες ώρες μετά την προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο και λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, είχε τη δυνατότητα να συζητήσει χαλαρά με τους παρευρισκόμενους, να γευτεί κρητικούς μεζέδες και τσικουδιά.
Τη συνάντηση συνόδευσαν οι ήχοι από κρητική λύρα, ενώ δεν έλειψαν και οι παραδοσιακές μαντινάδες. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο αυριανός τελικός της Ευρωλίγκα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που όπως είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παρακολουθήσει. Από την Κρήτη θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπως τόνισε, αφού ψηφίσει και αφού γευματίσει με την οικογένεια του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.