Πολιτικη & Οικονομια

Διαψεύδει ο Γιάνης Βαρουφάκης τα περί συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα

Για fake news κάνει λόγο ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάνης Βαρουφάκης: Διαψεύδει τα περί συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα - Πώς σχολιάζει τα δημοσιεύματα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.
Διαψεύδει και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 δημοσιεύματα για συνάντηση των Τσίπρα - Βαρουφάκη © Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi

Εκλογές 2023 - Γιάνης Βαρουφάκης: Διαψεύδει τα περί συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα - Πώς σχολιάζει τα δημοσιεύματα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25.

Διαψεύδει και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη δημοσιεύματα για συνάντηση των κ. Αλέξη Τσίπρα και Γιάνη Βαρουφάκη.

«Μόνο ενδεικτική της απελπισίας του κ. Μητσοτάκη είναι η αναφορά του (”δεν το υιοθετώ αλλά λένε…”) στα fake news περί επίσκεψής μου στο εξοχικό του κ. Τσίπρα» σημειώνει, σε δήλωσή του, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

«Τόσο μεγάλη ανάγκη έχει να συσπειρώσει τη δεξιά πολυκατοικία που επιστρατεύει μύθευμα χυδαίας δεξιάς φυλλάδας;», διερωτάται.

Νωρίτερα, τις συγκεκριμένες αναφορές διέψευσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά με τις πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να είχε το τριήμερο συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Δεν κάνω συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων στα κρυφά». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ