Πολιτικη & Οικονομια

Αλ. Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: «Δεν μπορώ να εξηγήσω τον ξαφνικό έρωτα Μητσοτάκη - Βαρουφάκη»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διέψευσε τα περί συνάντησης με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ

Εκλογές 2023 - Αλέξης Τσίπρας: Η συνέντευξη στον ΣΚΑΪ πριν την τελική ευθεία για τις κάλπες για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιάνη Βαρουφάκη

Ο Αλέξης Τσίπρας από τα πρώτα λεπτά της τηλεοπτικής του παρουσίας σήμερα (1.5) στον ΣΚΑΪ, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε debate ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023. Λίγο αργότερα, διέψευσε τις πληροφορίες που ήθελαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία να είχε το τριήμερο συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν μπορώ να εξηγήσω τον ξαφνικό έρωτα Μητσοτάκη - Βαρουφάκη». Επιπλέον, ανέφερε: «δεν κάνω συναντήσεις με αρχηγούς κομμάτων στα κρυφά»

Σχετικά με το ζήτημα του κόμματος Κασιδιάρη και το Amber Alert που εξέδωσε η ΝΔ το Σαββατοκύριακο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλο πανικό ο κ. Μητσοτάκης και απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και απέναντι στην αριστερά συνολικά. Εμείς πιστεύουμε ότι οι νεοναζί πρέπει να είναι στη φυλακή αλλά όχι για να κάνουν καμπάνια αλλά γιατί ήταν εγκληματική οργάνωση». Θύμισε ότι είχε καταθέσει τροπολογία που θα μπορούσε να αποκλείσει κάθε κόμμα που θα είχε στους συνδυασμούς του καταδικασμένους. Για την κατηγορία του κ. Μητσοτάκη είπε: «Γιατί να καταθέσουμε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο, για μία τροπολογία που δεν ψηφίσαμε». Θύμισε ακόμη την καταγγελία του κ. Τζανερίκου ο οποίος κατήγγειλε ότι τον κάλεσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης για να διευθετήσεις το θέμα. «Αν θέλεις να υπερασπιστείς τη Δημοκρατία δεν ακολουθείς αντιδημοκρατικές μεθόδους. Ας βγει ο κ. Μητσοτάκης να κάνει τον πολέμιο της ακροδεξιάς όταν έχει στο κόμμα του τον κ. Βορίδη, τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Πλεύρη». Σημείωσε ακόμη ότι «βλέπω μία μεγάλη αναταραχή στη δεξιά πολυκατοικία με τους αποκλεισμούς κομμάτων, μετά το κόμμα Κασιδιάρη, το κόμμα του κ. Εμφιετζόγλου, το κόμμα της κ. Λατινοπούλου. Αυτή η κινητικότητα δεν είναι φυσιολογική, βλέπω ότι στη ΝΔ θέλουν να εξαφανίσουν κάθε τι που είναι στα δεξιά τους για να μονοπωλήσουν μία στρατηγική που ξεκίνησε με τη φωτογράφιση στον φράχτη του Έβρου».

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

Posted by Alexis Tsipras on Tuesday, May 2, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες
Η ακρίβεια θέλει σοβαρούς καταναλωτές κι όχι πρόθυμους πελάτες

Η άγνοια των τιμών δείχνει αδιαφορία και ειδικά στις περιπτώσεις που οι καταναλωτές έχουν την εντύπωση ότι τα προϊόντα είναι πιο ακριβά από ό,τι στην πραγματικότητα οι αυξήσεις είναι «περίπατος»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.