Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας από Τέμπη: «Δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες όσο μετράμε νεκρούς»

Στο σημείο της τραγωδίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη
© Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Τέμπη - Σύγκρουση τρένων - Αλέξης Τσίπρας: Μετράμε ακόμα νεκρούς και δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες

Στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Μεταφορών, Νίκο Παππά.

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τους αξιωματικούς για την εξέλιξη των ερευνών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqv2by38d1bt)

«Ζούμε στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης. Εκτυλίσσεται μια αδιανόητη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους, αλλά και πολλά νέα παιδιά» είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Μετράμε ακόμα νεκρούς και δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες. Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη και συμπαράσταση στους συγγενείς των θανόντων, αλλά και ταχεία ανάρρωση στους τραυματισμένους» πρόσθεσε.

Αμέσως μετά αναχώρησε για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από το δυστύχημα. Στη συνέχεια, μαζί με τον δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη, θα μεταβεί στην πλατεία της πόλης, για να δώσει αίμα, στο πλαίσιο της αιμοδοσίας που πραγματοποιείται εκεί για τις ανάγκες των τραυματιών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqv263wt8bgp)

Νωρίτερα με ανάρτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε «συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη».

«Αδιανόητο αυτό που συνέβη. Η σκέψη μας στους ανθρώπους που έφυγαν άδικα» έγραψε ο κ. Τσίπρας, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή του στους τραυματίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.