- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μιχ. Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας
Απέτυχε παντού η κυβέρνηση
«Καθεστώς», κατάλυση κανόνων δικαίου και συγκάλυψη, καταλόγισε στην κυβέρνηση ο Μιχάλης Κατρίνης, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή.
Σχετικά με την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, μίλησε για «ένα σχέδιο καλά οργανωμένο». Ακόμα ανέφερε ότι «Υπάρχει ρυπαρό δίκτυο που στήθηκε και οργανώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και στηρίζεται και προστατεύεται μέχρι και σήμερα από την κυβέρνηση της ΝΔ. Πολύ φοβάμαι ότι εξακολουθεί να υφίσταται. Το ΠΑΣΟΚ αναζητά την αλήθεια, γιατί η χώρα δεν θέλει να προχωράει με σκιές. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και δεν θα ξεχαστεί. Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν θα συμμετέχει σε αυτήν την κακόγουστη παράσταση, αλλά ούτε θα αφήσουμε να μετατρέψουν σε ρινγκ τον πολιτικό διάλογο και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Κατρίνης.
«Στοχοποιείται ένας έντιμος και αδέκαστος λειτουργός», είπε για τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο. «Αυτή η κυβέρνηση απέτυχε παντού, προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα μέχρι τις εκλογές» ανέφερε ακόμα.
«Αυτός ο πρωθυπουργός αυτή η κυβέρνηση δεν θα πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης από το ΠΑΣΟΚ» σημείωσε ο κ. Κατρίνης. «Το ΠΑΣΟΚ θα δείξει σεβασμό απέναντι στην ψήφο των πολιτών, που είναι βέβαιο ότι θα εμπεριέχει και τη λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Θα διαχειριστεί με όρους σύνεσης, ευθύνης και εθνικού συμφέροντος τη δύναμη που θα του δώσουν οι πολίτες στην κάλπη. Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας» είπε.
«Το ΠΑΣΟΚ, ως δύναμη αλλαγής και ευθύνης, απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες. Τους καλεί να ανατρέψουν με την ψήφο τους το σημερινό πολιτικό σκηνικό, ένα σκηνικό φθοράς των θεσμών και μιας βαθιά ριζωμένης παρακμής». Καλούμε τον ελληνικό λαό, στις εκλογές που έρχονται, να ανακόψει με την απόφαση και την ψήφο του τη φθορά και την παρακμή που απειλεί, πλέον, ευθέως τη χώρα και το μέλλον της» κατέληξε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ο αγώνας συνεχίζεται, δεν τελείωσε»
Ο Σωκράτης Φάμελλος κατά τη δευτερολογία του, απέρριψε όλες τις τροπολογίες που κατατέθηκαν στο συνέδριο
«Τρεις μήνες χωριζόμαστε δίνοντας διαπιστευτήρια ποιος αγαπάει τον Τσίπρα» - Πυρά κατά του Φάμελλου
Τι ζητούν από τον πρόεδρο Σωκράτη Φάμελλο και η θέση τους για το κόμμα Τσίπρα
Τι τελικά ισχύει με την αίτηση
Και όχι αν θα είμαστε δίπλα ή απέναντι στον Τσίπρα
Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για να γίνει ο επόμενος αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Συμμαχία με Τσίπρα ή αυτόνομη πορεία;
Αποδέχεστε όντως ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο χρήσιμος ηλίθιος;
Η έμφαση να συνεχίσει να δίνεται σε μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις
«Ανάσα» για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου
Στερείται λογικής η ταύτιση Τσίπρα-Μητσοτάκη
Η συγγνώμη του Κιέβου στην Αθήνα
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.