Πολιτικη & Οικονομια

Ο Βασίλης Λεβέντης για την περιπέτεια της υγείας του - «Έμεινα σε καταστολή τρεις μήνες»

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Λεβέντης
© ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Βασίλης Λεβέντης: Η μάχη με τον κορωνοϊό και οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια υγείας

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη σοβαρή περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό.

Μιλώντας στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Ant1, ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε: «Είμαι καλά. Έχει αφήσει αυτή η μεγάλη περιπέτεια κάποια προβλήματα κινητικά, αλλά κάνω φυσιοθεραπείες. Ήμουν σε καταστολή τρεις μήνες. Έκανα την προσευχή μου και είπα αν είμαι χρήσιμος να επιβιώσω, αν όχι πάρε με. Ό, τι θέλεις εσύ κάνε».

Παράλληλα, ο Βασίλης Λεβέντης κλήθηκε να σχολιάσει το Qatargate. «Στην Ελλάδα πιστεύετε ότι ο λομπίστας δεν μπορεί να πάει στη Βουλή; Στις εκλογές που βρίσκουν τα λεφτά και μετακινούν ετεροδημότες, κάνουν καταχωρήσεις στις εφημερίδες, βάζουν διαφημίσεις; Η Εύα Καϊλή βράζει σε ένα καζάνι που βράζουν όλοι. Ήταν του Βενιζέλου ιδιαιτέρα τρόπον τινά. Η Καϊλή δεν έφτασε ψηλά. Απλά ήρθε η σειρά της Ελλάδας να βάλει και δεύτερο αντιπρόεδρο. Το σύστημα είναι διεφθαρμένο και θέλουν να τα ρίξουν μόνο στην Καϊλή και τον σύντροφό της ώστε οι άλλοι να μείνουν αμόλυντοι και να συνεχίζουν να κλέβουν το δημόσιο χρήμα. Η Καϊλή κλέβει λεφτά από το εξωτερικό οι άλλοι κλέβουν από εδώ μέσα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp2a088o1ny9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ