- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεοδωρικάκος σε Άγκυρα: «Η Ελλάδα ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της»
Η απάντηση του ΥΠΡΟΠΟ μετά τις δηλώσεις Σοϊλού
Τάκης Θεοδωρικάκος: Η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον Σουλεϊμάν Σοϊλού για τη βομβίστρια της Κωνσταντινούπολης
Την απάντησή του στον Σουλεϊμάν Σοϊλού και την Άγκυρα δίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά τη θέση της Τουρκίας ότι η βομβίστρια της Κωνσταντινούπολης, αν δεν είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές, θα είχε διαφύγει στην Ελλάδα.
«Η Ελλάδα προστατεύει καλά τα σύνορά της και ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της», απάντησε μέσα από τον ΣΚΑΪ ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι η βομβίστρια της Κωνσταντινούπολης θα διέφευγε στην Ελλάδα
Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ισχυρίζεται ότι η βομβίστρια της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη αν δεν είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές, θα είχε διαφύγει στην Ελλάδα. «Λάβαμε το μήνυμα που μας δόθηκε και ξέρουμε ποιο είναι το μήνυμα. Δεν δεχόμαστε τα συλλυπητήρια της Αμερικανικής Πρεσβείας» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας (14/11) και έβαλε στο κάδρο την Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι αν οι τουρκικές αρχές δεν έπιαναν τους δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη, θα είχαν διαφύγει στην Ελλάδα.
«Δεν είμαστε εχθροί κανενός. Θέλω να εκφράσω ότι δεν έχουμε τη δύναμη να αντέξουμε την προδοσία. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται. Αν δεν τους έπιαναν, θα είχαν διαφύγει λαθραία στην Ελλάδα σήμερα», είπε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού.
#BREAKING
— EHA News (@eha_news) November 14, 2022
Turkish Interior Minister says Istanbul bomber would flee Turkey to Greece today if she hadn’t been caught up
He also says police has an phone/audio tape that indicates PKK had ordered her killing to prevent her capture pic.twitter.com/XYJWMn2fdQ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.