Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωρικάκος σε Άγκυρα: «Η Ελλάδα ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της»

Η απάντηση του ΥΠΡΟΠΟ μετά τις δηλώσεις Σοϊλού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Τάκης Θεοδωρικάκος: Η απάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στον Σουλεϊμάν Σοϊλού για τη βομβίστρια της Κωνσταντινούπολης

Την απάντησή του στον Σουλεϊμάν Σοϊλού και την Άγκυρα δίνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά τη θέση της Τουρκίας ότι η βομβίστρια της Κωνσταντινούπολης, αν δεν είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές, θα είχε διαφύγει στην Ελλάδα. 

«Η Ελλάδα προστατεύει καλά τα σύνορά της και ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της», απάντησε μέσα από τον ΣΚΑΪ ο Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Θεοδωρικάκος στον Σκάι για Σοϊλού: Η Ελλάδα ουδέποτε θα δεχόταν τρομοκράτες στο έδαφός της

Η Τουρκία ισχυρίζεται ότι η βομβίστρια της Κωνσταντινούπολης θα διέφευγε στην Ελλάδα

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ισχυρίζεται ότι η βομβίστρια της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη αν δεν είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές, θα είχε διαφύγει στην Ελλάδα. «Λάβαμε το μήνυμα που μας δόθηκε και ξέρουμε ποιο είναι το μήνυμα. Δεν δεχόμαστε τα συλλυπητήρια της Αμερικανικής Πρεσβείας» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, σε δηλώσεις του το πρωί της Δευτέρας (14/11) και έβαλε στο κάδρο την Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι αν οι τουρκικές αρχές δεν έπιαναν τους δράστες της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη, θα είχαν διαφύγει στην Ελλάδα.

«Δεν είμαστε εχθροί κανενός. Θέλω να εκφράσω ότι δεν έχουμε τη δύναμη να αντέξουμε την προδοσία. Οι επιχειρήσεις συνεχίζονται. Αν δεν τους έπιαναν, θα είχαν διαφύγει λαθραία στην Ελλάδα σήμερα», είπε ο Σουλεϊμάν Σοϊλού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ