Πολιτικη & Οικονομια

Μουζέλης: Σφάλμα εκ παραδρομής η αναφορά μου στον Νίκο Ανδρουλάκη

Τον μπέρδεψε με τον Έλληνα πρόξενο στη Μαριούπολη Μανώλη Ανδρουλάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Μουζέλης
Ο Νίκος Μουζέλης © EUROKINNISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο Νίκος Μουζέλης μπέρδεψε τον Νίκο Ανδρουλάκη με τον πρόξενο Μανώλη Ανδρουλάκη. Τι απαντά στα σχόλια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Σε σφάλμα, καθώς μπέρδεψε τον Νίκο Ανδρουλάκη με τον Έλληνα πρόξενο στη Μαριούπολη Μανώλη Ανδρουλάκη, αποδίδει τη λανθασμένη αναφορά του στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Μουζέλης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν φανταζόμουν πως μία ομολογουμένως λανθασμένη αναφορά μου στον κ. Ανδρουλάκη θα προκαλούσε τόσο θόρυβο. Είναι προφανές πως πρόκειται για σφάλμα που έγινε εκ παραδρομής, λόγω συνεπωνυμίας με τον Έλληνα πρόξενο στη Μαριούπολη, με τον οποίον είχε συναντηθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, και σίγουρα όχι εσκεμμένα», αναφέρει ο Νίκος Μουζέλης.

Το μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε δήλωση του με αφορμή το σχόλιο που εξέδωσε νωρίτερα το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, προσθέτει: «οφείλω ωστόσο να συγχαρώ το Κίνημα Αλλαγής για τα άμεσα αντανακλαστικά του, ελπίζοντας να επιδείξουν την ίδια σπουδή και για όλα τα πραγματικά και μείζονα κοινωνικά ζητήματα».

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την αναφορά του κ. Μουζέλη ότι «τάχα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, έχει επισκεφτεί τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε την αναφορά Μουζέλη «μυθιστορηματική επινόηση» και σημείωνε δείχνοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «το βαρέλι δεν έχει πάτο».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ