- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΝΔ: Ο Τσίπρας στέλνει μηνύματα σε μέλη της ΝΔ και 15χρονα να πάνε να τον ψηφίσουν
«Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί»
Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αποκαλύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει sms και σε κομματικά μέλη της να ψηφίσουν την Κυριακή για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα.
«Επειδή προφανώς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αρκετά, ο κ.Τσίπρας στέλνει μαζικά μηνύματα και στα μέλη της ΝΔ να πάνε να τον ψηφίσουν την Κυριακή. Καλεί επίσης τα 15χρονα και όποιον βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια. Δεν ξέρουμε αν εξαιρούνται οι τουρίστες. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Και λιγότερο άγχος. Την Κυριακή θα νικήσει τον αντίπαλό του και θα εκλεγεί», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.
«Δεν είναι απλά μία εσωκομματική διαδικασία» ανέφερε νωρίτερα από την Άρτα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε: «Θέλουμε αυτές οι κάλπες, τα 1.000 εκλογικά τμήματα να γίνουν 1.000 ταχυδρομεία, μέσα από τα οποία οι πολίτες να στείλουν τον λογαριασμό συστημένο σε αυτόν που μας οδήγησε σήμερα εδώ, στο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό».
Απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στην εσωκομματική διαδικασία της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας προ ημέρων επισήμανε ότι μπορούν να ψηφίσουν για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο καθένας και η καθεμιά που θα έρθει εκείνη τη μέρα στην κάλπη. Τόνισε ότι ποιοτικός μετασχηματισμός σημαίνει ότι θα έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν κρίσιμες αποφάσεις «για το μέλλον του τόπου, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ», επικαλούμενος το παράδειγμα για ηλεκτρονική ψηφοφορία για τη συμμετοχή σε μια κυβέρνηση. Κάλεσε τους δημοκρατικούς, τους προοδευτικούς πολίτες «να έρθουν στην κάλπη να ενισχύσουν τη διαδικασία και να στείλουν καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ας κάνουμε το πρώτο βήμα. Στην άθληση και στη ζωή μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός
«Ενωμένοι σαν μια γροθιά στα μεγάλα και τα σπουδαία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για τη νέα μορφή του ΕΣΥ
Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας για την επίσκεψη Τσίπρα στη Γαλλία
«Την επόμενη φορά να συγκρίνετε τι χώρα παραδώσατε το 2019 και πώς είναι η Ελλάδα σήμερα»
Η τετράδα ζυμαρικών κοστίζει περισσότερο από τέσσερα χωριστά πακέτα
Aναρχικοί εναντίον ακροαριστερών με φόντο την ανομία
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.